Connect with us
Ioana Năstase, primele declarații despre divorțul de fostul tenismen

Vedete

Ioana Năstase, primele declarații despre divorțul de fostul tenismen

Zilele trecute au apărut în presă informații conform cărora soții Năstase ar divorța. La un an după ce s-au căsătorit civil, cei doi ar fi decis să pună capăt mariajului lor. Surse apropiate acestora au declarat că cei doi nu se mai înțelegeau și se certau foarte des. În plus, fostul tenismen era agresiv din punct de vedere verbal, ceea ce ar fi determinat-o pe Ioana Năstase să facă un pas înapoi. Astfel, ea a reacționat la aceste informații și a confirmat divorțul.

Ioana Năstase, primele declarații despre divorțul de fostul tenismen

Cu puțin timp în urmă, Ilie declara că are planuri de nuntă, însă lucrurile au căzut într-o altă extremă. Ioana Năstase a confirmat că vrea să divorțeze de fostul tenismen. Este convinsă că aceste divorț le va prinde bine amândurora și nimic nu o poate face să se răzgândească.

Ea a mărturisit că au avut o discuție recent, însă fără rezultat. Deși femeia a încercat să poarte o discuție constructivă, Năstase nu a reacționat conform așteptărilor ei. Ea motivează atitudinea bărbatului, spunând că poate fi influențată de experiențele din trecut.

„Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume.”, a precizat Ioana.

Întrebată dacă soțul ei a fost agresiv din punct de vedere verbal, femeia a avut un răspuns diplomat. Nu a vrut să îi strice imaginea lui Năstase și a mărturisit că, deși au existat mici conflicte, ea îl respectă în continuare și are doar cuvinte de laudă la adresa lui.

„Ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea.”, a mai mărturisit Ioana Năstase.

Ioana este foarte hotărâtă să divorțeze, interesându-se de toate demersurile ce vor trebui făcute în acest sens. Ea a declarat că Ilie ar vrea să o întoarcă din drum, însă decizia ei nu poate fi schimbată. Femeia a mai mărturisit că sentimentele dintre ei nu mai sunt la fel de intense, rămânând doar respectul.

„El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect.”, a declarat Ioana.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top