Connect with us
Ce făceau Mario Iorgulescu și Bianca Drăgușanu în club? Imagini exclusive cu băiatul lui Gino împreună cu Bianca în ipostaze tandre FOTO EXCLUSIV

Vedete

Ipostaze tandre între Bianca Drăgușanu și Mario Iorgulescu, fotografiile te lasă fară cuvinte

Mario Iorgulescu este grav rănit după ce a provocat un teribil accident rutier, în care și-a pierdut viața o persoană, tată a doi copii. Potrivit anchetatorilor, fiul lui Gino Iorgulescu era băut și drogat atunci când, în jurul orei 2 noaptea, a intrat cu mașina sa, un Aston Martin, pe contrasens, cu peste 200 km/oră, și a distrus mașina lui Dani Vicol, scrie StiriTV.ro.

Mario Iorgulescu s-a certat cu Dani Olăroiu din cauza Biancăi

În toamna lui 2012, WOWbiz.ro dezvăluia în exclusivitate că fiul lui Gino Iorgulescu făcuse o pasiune pentru Bianca Drăgușanu, pe atunci asistentă tv, pentru care se certase chiar cu bunul lui prieten, Dani, băiatul lui Cosmin Olăroiu. De altfel, cei doi amorezi au fost surprinși în ipostaze tandre chiar în club, pozând ca un cuplu!

mario-iorgulescu-interceptari-antidrog-376089

”Bomba sexy Bianca Dragusanu a pus pe jar inimile baietilor de bani gata din Romania si a starnit conflicte chiar si intre cei care pana de curand erau buni prieteni. Dani, fiul antrenorului Olaroiu si Mario, odrasla lui Gino Iorgulescu, s-au certat la cutite din cauza fostei asistente care ambii o curteaza asiduu.

Desi parintii lor sunt foarte buni prieteni si au afaceri impreuna, atat in Romania, cat si peste hotare, copiii sunt in competitie pentru inima Biancai. Roscata insa e echidistanta si apeleaza la amandoi cand are nevoie de companie si de inca o confirmare a magnetismului pe care-l exercita asupra barbatilor sau cand vrea sa iasa moca la un restaurant sau la club.

parul-biancai-fetisul-fiului-lui-olaroiu-foto-188114-50592000-1

Recent, diva s-a afisat intr-un local cunoscut in compania fiului lui Iorgulescu, in timp ce rivalul lui, Dani, posta o poza cu parul Biancai pe Facebook, fascinat de podoaba capilara a modelului.

In ciuda stradaniilor celor doi de a-i face pe plac vedetei, se pare ca cel care castiga din ce in ce mai mult teren este al treilea competitor,fostul iubit al acesteia, Adi Cristea, de care o mai leaga inca niste sentimente”, nota WOWbiz.ro acum 7 ani.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top