Connect with us
Israela a atacat-o pe Simina, amanta lui Liviu. Furioasă după dispariția soțului său, femeia de afaceri și-a vărsat nervii pe aceasta.

Vedete

Israela, în război cu amanta lui Liviu: „AI avut tupeu de centuristă să…”

Israela și Simina, amanta lui Liviu Arteni, s-au confruntat în direct la TV și și-au aruncat vorbe grele.

Nervoasă după dispariția soțului său, Israela și-a revărsat furia asupra amantei lui Liviu. Aceasta este originară din Sibiu și a povestit la Antena 1 că l-a cunoscut pe bărbatul femeii de afaceri în București, anul trecut.

„Ne-am întâlnit în luna decembrie la o cafenea din Dorobanţi. Era un tip spontan. Zicea că pleacă la Vişeu şi apoi mă suna să cobor ca să ne întâlnim. Surpize neplăcute nu am avut. Doar că a dispărut pur şi simplu. Ultima dată era în Olanda, la începutul lunii august. Era pupăcios, simţea nevoia de o femeie lângă el. Îmi spuneam mereu că este liber, dar eu îi arătam verigheta. Îşi dorea mult să divorţeze”, a spus Simina Armonia, care a precizat și că a primit un mesaj de la un prieten de-al lui Liviu, potrivit căruia acestuia este posibil să se întâmple ceva rău.

Citește și: Israela, mesaj disperat pe Facebook. Totul are legătură cu un scandal de pedofilie

Citește și: Israela, marturisiri explozive despre mariajul cu Liviu!

Israela a amenințat-o pe amanta lui Liviu: „O să dau tot din casă şi o să spun lucruri urâte despre tine pe care le ştiu de la Liviu! Nu mai scoţi capul în Sibiu. Îţi aminteşti că am, vorbit la telefon, când erai beată cu Liviu la o cafenea. Ţi-am spus de atunci că dacă vrei să-l ajuţi să-l iei la tine? Ai avut tupeu de centuristă să mă suni duminică pe telefonul meu privat şi să mă întrebi dacă ştiu ceva de Liviu”.

Femeia de afaceri a continuat cu acuzațiile, spunând despre Simina că este „o alcoolistă”, care îl invita pe Liviu în baruri când acesta se lupta cu băutura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top