Connect with us
Iubitul Danielei Crudu, discuție aprinsă cu Ana, sora vedetei! Ce s-a întâmplat în momentul în care a venit să-și strângă lucrurile

Vedete

Iubitul Danielei Crudu, discuție aprinsă cu Ana, sora vedetei! Ce s-a întâmplat în momentul în care a venit să-și strângă lucrurile

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit, duminică dimineață. Vedeta a ajuns de urgență pe patul de spital, după ce a cerut ajutorul autorităților.

Iubitul Danielei Crudu a avut o dispută cu Ana, sora brunetei, în fața blocului unde aceasta locuiește. Bărbatul venise să-și strângă lucrurile din apartamentul Danielei, însă a refuzat să-i înapoieze telefonul mobil.

Ana Crudu, împreună cu iubitul său, au încercat să-l convingă pe agresorul Cruduței să-i înapoieze telefonul mobil. Totul a fost în zadar. Cei trei au purtat o discuție în fața apartamentului Danielei Crudu.

Cine este iubitul Danielei Crudu! A bătut-o și am mutilat-o după câteva luni de dragoste fierbinte
Daniela Crudu nu are deloc noroc în dragoste, în ciuda faptului că, de-a lungul timpului, a avut mai mulți iubiți, din toate categoriile sociale.

De curând însă, Daniela Crudu părea să fie mai fericită ca niciodată în brațele iubitului ei, cu atât mai mult cu cât cei doi savurau din plin vacanțe de lux și momente pline de pasiune.

Relația dintre Daniela Crudu și iubitul ei a început la sfârșitul anului trecut, bărbatul reușind să o cucerească pe frumoasa brunetă cu tot felul de gesturi romantice. Tandru până peste cap cu Daniela Crudu, iubitul ei părea să fie bărbatul perfect pentru ea, cu atât mai mult cu cât averea lui este una impresionană, iar generozitatea de care dădea dovadă era, la rândul ei, de remarcat.

Iubitul Danielei Crudu a fost dus la secția de poliție, la câteva ore după bătaie

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. cristian

    2020-02-10T09:35:16+02:00 at 9:35

    Esti dedicata sa fii „corectata” , daca nu esti cumintica nici macar cand papi la greu banutii altora !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top