Iulia Albu, atac la Andreea Marin: „Zâna Pâtrunjel seamănă cu Sânziana Buruiană”

Ultimul update: vineri 17 mai 2019 21:40 Data publicării: vineri 17 mai 2019 21:39

Iulia Albu continua atacurile dure privind aparitiile vedetelor la diferite evenimente sau pur si simplu le analizeaza fotografiile pe retelele de socializare. De aceasta data, stilista a facut-o praf pe Andreea Marin.

Pe blogul personal a scris ca seamana din ce in ce mai mult cu Sanziana Buruiana. Asta, dupa ce fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. a purtat o peruca blonda.

Citeşte şi:

Iulia Albu, atac la Andreea Marin

Mai mult decat atat, i-a pus si o porecla, numind-o “Zana Patrunjel”. Comentariul acid la adresa Andreei Marin l-a scris pe blogul ei si a distribuit pe pagina sa de Facebook.
“Andreea Marin incepe sa semene suspect de mult cu Sanziana Buruiana. ‹‹Zana Patrunjel››, numita asa dupa celebra patanie cu frunzulita dintre dinti, este toata un argintiu cu negru si o peruca. Mai nou, ‹‹colegele ei de endorsement›› sunt Andreea Balan, la fel de neinspirata din pacate, Oti (Bravo aveai stil) si Raluca Pastrama.

Ce sfaturi dă Iulia Albu

Superb! Niciodata nu purtati rochii / salopete / bluze / trente cu insertii din tulle elastic. Arata ieftin si Made in China… Perucile blond platinat nu pot fi purtate cu orice nuanta a pielii si in niciun caz asezate pe ceea ce pot doar sa suspectez ca este un pig tail in varful capului. Voi unde credeti ca merge totusi? BAU”, a scris Iulia Albu pe blogul sau personal.

 

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii