Connect with us
Iulia Albu și-a mai pus o vedetă în cap. Ce a spus despre o mamă celebră

Vedete

Iulia Albu și-a mai pus o vedetă în cap. Ce a spus despre o mamă celebră

Iulia Albu și-a mai pus o vedetă în cap. Ce a spus despre o mamă celebră

Iulia Albu este recunoscută pentru faptul că spune tot ce îi trece prin minte, este foarte sinceră, chiar dacă, de multe ori, jignește persoanele despre care vorbește. De-a lungul timpului a fost implicată în numeroase producții TV în care a vorbit despre modă, stil, și nu numai. De ceva vreme are o rubrică în cadrul emisiunii La Măruță, difuzată de Pro TV. Și acolo stârnește, uneori, controverse, cu părerile ei tranșante legate de vedetele din România.

Iulia Albu pune la zid mamele care-și postează copiii pe Instagram

Iulia Albu a declarat că nu este de acord cu expunerea copiilor cu scopul de a face reclamă la diverse produse pe rețelele de socializare. Vedeta s-a referit la două mămici din România, foarte iubite și îndrăgite de public. Este vorba despre Lili Sandu și Alina Ceușan.

Cele două au devenit mame recent, și și-au expus bebelușii pe Instagram, în poze și filmulețe. Creatoarea de modă spune că nu este în regulă ca cei mici să fie expuși de la vârste atât de fragede.

A dat-o exemplu pe Alina Ceușan, o vloggeriță și creatoare de conținută foarte cunoscută în România. Recent, Alina a devenit mama unui băiețel pe nume Rock Tișa.

”Azi dimineață, ea era foarte îngrijorată și ne-a explicat că copilul ei plângea pentru că avea un muc. Chiar crezi că era necesar să citesc asta, pe Instagram? Asta înseamnă prea mult”, a spus Iulia Albu.

Totuși, Iulia Albu a ținut să precizeze că o consideră pe Alina Ceușan una dintre cele mai bune creatoare de conținut din România, mai ales pe partea de video.

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia a declarat că nu este de acord cu intervențiile chirurgicale de implant mamar, decât dacă este vorba despre o problemă medicală. Ea s-a referit la cântăreața Nicole Cherry despre care a spus că arăta foarte bine și înainte de intervenție.

Iulia Albu este absolventă a secției „Modă” din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București, dar a renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei. Ea s-a lansat și în afaceri, creând bijuterii, rochii de mireasă și rochii de seară.
Vedeta a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are un copil, Mikaela.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top