Iulia Vântur a făcut anunțul care a șocat toată india, condoleanțe Salman Khan

02.06.2020

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, este în mare suferință. De curând a pierdut un prieten foarte trag, iar actorul Indian nu se poate opri din plâns. Iulia încearcă să-l consoleze și spune că imediat după ce a aflat vestea, Salman Khan a izbnucnit într-un plâns cu inecuri.

Un prieten foarte apropiat, care era director muzical, s-a stins din viața în dimineața zilei de 1 iunie 2020.

Saman Khan în doliu, condoleanțe!

În vârstă de 43 de ani, directorul muzical iubit în India a indoliat întreaga țară, Wajid Khan a murit din cauza noului virus. A fost internat acum o vreme în spital, iar medicii n-au reușit sa-i salveze viața Complicațiile au intervenit, iar copul lui a cedat.

Iulia Vântur a făcut anunțul decesului lui Wajid Khan pe o rețea de socializare. Mesajul fostei prezentatoare

„Bun, blând și talentat enorm. Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Vă mulțumim pentru moștenirea uimitoare pe care ați creat-o ❤️ Vocea dumneavoastră ne va mângâia inimile. Îl iubim pe Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness (nr: Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru tot timpul. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare to care ai crea-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness) ”este mesajul scris de îndrăgita româncă pe Instagram.”

Iulia Vântur fericită cu Salman Khan

În 2012 Iulia Vântur s-a mutat din România în India, unde s-a îndrăgostit iremediabil de Salman Khan, unul din cei mai iubiți actori din țară. Aceasta de atunci face naveta între România și India, iar acolo și-a refăcut cariera și a început să cânte, fiind idolatrizat imediat de publicul indian.

Iulia Vântur a fost ani buni la Pro TV, prezentând Știrile Pro TV.