Connect with us
Iulia Vântur a făcut anunțul care a șocat toată india, condoleanțe Salman Khan

Vedete

Iulia Vântur a făcut anunțul care a șocat toată india, condoleanțe Salman Khan

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, este în mare suferință. De curând a pierdut un prieten foarte trag, iar actorul Indian nu se poate opri din plâns. Iulia încearcă să-l consoleze și spune că imediat după ce a aflat vestea, Salman Khan a izbnucnit într-un plâns cu inecuri.

Un prieten foarte apropiat, care era director muzical, s-a stins din viața în dimineața zilei de 1 iunie 2020.

Saman Khan în doliu, condoleanțe!

În vârstă de 43 de ani, directorul muzical iubit în India a indoliat întreaga țară, Wajid Khan a murit din cauza noului virus. A fost internat acum o vreme în spital, iar medicii n-au reușit sa-i salveze viața Complicațiile au intervenit, iar copul lui a cedat.

Iulia Vântur a făcut anunțul decesului lui Wajid Khan pe o rețea de socializare. Mesajul fostei prezentatoare

„Bun, blând și talentat enorm. Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Vă mulțumim pentru moștenirea uimitoare pe care ați creat-o ❤️ Vocea dumneavoastră ne va mângâia inimile. Îl iubim pe Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness (nr: Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru tot timpul. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare to care ai crea-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness) ”este mesajul scris de îndrăgita româncă pe Instagram.”

Iulia Vântur fericită cu Salman Khan

În 2012 Iulia Vântur s-a mutat din România în India, unde s-a îndrăgostit iremediabil de Salman Khan, unul din cei mai iubiți actori din țară. Aceasta de atunci face naveta între România și India, iar acolo și-a refăcut cariera și a început să cânte, fiind idolatrizat imediat de publicul indian.

Iulia Vântur a fost ani buni la Pro TV, prezentând Știrile Pro TV.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

4 Comments

4 Comments

  1. ciprian

    2020-06-04T15:35:13+03:00 at 15:35

    auziti bai *** terminati cu titlurile astea de ***..puneti o pozxa si e vorba despre altul..tu care faci astea esti un ***,sa iti dau la *** cu toata *** romaniei.

    Acest comentariu a fost editat deoarece continea limbaj vulgar.

  2. artdesigndealer

    2020-06-04T00:14:06+03:00 at 0:14

    *,,…fiind idolatrizata” (?)

  3. IM

    2020-06-03T21:24:06+03:00 at 21:24

    NU ERA NEV0IE SA MEARGA PANA-N INDIA DUPA C0S0R. SUNT SI PE LA N0I DESTUI C0L0RATI.

  4. osiris

    2020-06-03T06:39:14+03:00 at 6:39

    Iulia ,rau ai ajuns …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top