Connect with us
Iulia Vântur comunică cu Salman Khan prin intermediul paginilor de socializare. Ce mesaj i-a transmis

Vedete

Iulia Vântur comunică cu Salman Khan prin intermediul paginilor de socializare. Ce mesaj i-a transmis

Iulia Vântur se află de câteva zile în România, însă dorul de iubitul indian nu-i dă pace. Prezentatoarea tv a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie, urmată de un mesaj pentru iubitul ei, Salman Khan.

iulia-vantur

 

„That’s for u #selfie #moment #instaday #today #now #enjoythemoment #smile #love #precious #grateful # (n.r.: Asta e pentru tine #selfie #acum (…) #zambet #iubire (…))”, a scris iubita actorului de la Bollywood pe pagina sa de Instagram.

Salman Khan și Iulia Vântur trăiesc o poveste de dragoste intens discutată atât în presa mondenă din România, cât și în cea din India.

Vreme îndelungată, cei doi îndrăgostiți nu au vrut să dea declarații despre relația lor, preferând să păstreze ascunsă viața lor amoroasă. Totuși, după lungi insistențe ale jurnaliștilor indieni, Salman Khan a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre căsătoria cu Iulia Vântur.

Vedeta de filme indiene a vorbit cu jurnalistii de la Bollywood Life, dezvăluindu-le data nunții: „Pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a spus Khan.

Și este foarte posibil ca nunta să aibă loc pe 18 noiembrie, anul acesta. Presa mondenă scrie că în India pregătirile sunt în toi pentru nunta celor doi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top