Connect with us
Iulia Vântur a vorbit pentru prima dată despre relația cu Salman Khan

Vedete

Iulia Vântur a vorbit pentru prima dată despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur a acceptat să vorbească pentru prima dată despre relația cu Salman Khan. Cu o discreția care o caracterizează, prezentatoarea tv a lămurit unele subiecte care au apărut în presă referitoare la relația cu actorul indian.

„Sunt foarte mândră de numele ăsta. Îl am de la tata. Nu au înnebunit indienii. M-am măritat, m-am despărţit. Nu m-am despărţit şi nici nu m-am măritat. Doamne fereşte, nu, e numai bine (n.r. dacă e ceva rău în faptul că se iubeşte cu Salman Khan).

Provocată de prezentatorii emisiunii să „jure pe roșu” că nu-l iubește pe actor, Iulia Vântur a evitat să răspundă punctual.

Nu mă mărit. Hai, mă! M-am întors să-mi iau viza. Se scriu numai… Se inventează mult. M-am apucat să cânt în hindi, iau lecţii de canto. După ani de zile în care am muncit şi am muncit din greu, mă deranjează să se vorbească despre mine aşa. Ultima dată am stat 5-6 luni acolo. Asta cu mutatul, nu ştiu. E total diferit, dar m-am obişnuit. Mentalitatea e diferită, cultura, oamenii. Totul e diferit. Nu ai atât de multă intimitate ca la noi dat fiind că stai cu atâta lume în casă. Modul de a te îmbrăca pe stradă. Acum mi se pare că mă îmbrăcam mult prea decoltat. Da, am învăţat puţin, indiană.”, a declarat Iulia Vântur la PRO TV.

Vreme îndelungată, cei doi îndrăgostiți nu au vrut să dea declarații despre relația lor, preferând să păstreze ascunsă viața lor amoroasă. Totuși, după lungi insistențe ale jurnaliștilor indieni, Salman Khan a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre căsătoria cu Iulia Vântur.

Vedeta de filme indiene a vorbit cu jurnalistii de la Bollywood Life, dezvăluindu-le data nunții: „Pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a spus Khan.

Și este foarte posibil ca nunta să aibă loc pe 18 noiembrie, anul acesta. Presa mondenă scrie că în India pregătirile sunt în toi pentru nunta celor doi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top