Connect with us
J. K. Rowling isi cere iertare de la fanii Harry Potter

Vedete

J. K. Rowling isi cere iertare de la fanii Harry Potter

Scriitoarea J. K. Rowling le cere iertare fanilor Harry Potter pentru ca a ucis un personaj indragit. Se implineste un an de cand a inceput un adevarat razboi intre scriitoare si fanii cartilor si filmelor Harry Potter si, pentru ca ne aflam intr-o faza aniversara, e timpul sa inchidem ranile.

Rowling isi cere scuze pentru disparitia personajului Remus Lupin: „Suntem din nou la aniversarea bataliei de la Hogwarts si, asa cum am promis, trebuie sa imi cer iertare pentru o moarte. Anul acesta este Remus Lupin. Ca sa fiu sincera, niciodata nu m-am gandit sa il omor pana am ajuns la ‘Ordinul lui Phoenix'”, scrie la.eonline.com.

Actorul Alan Rickman, celebru pentru rolul din seria Harry Potter, a murit la 69 de ani

Daniel Radcliffe, distrus dupa rolul lui Harry Potter: „Beam mult, zilnic!”

Lupin a aparut in „Prizonierul din Azkaban”. Lupin era prieten cu parintii lui Harry Potter si s-a casatorit cu Tonks, un personaj care a devenit important in seria filmelor, in special in „Ordinul lui Phoenix”. De asemenea, omul lup a fost unul dintre cei mai apropiati profesori din cetatea vrajilor, care milita impotriva artelor obscure.

Rowling explica de ce a decis moartea lui Lupin: „Arthur traia, asa ca Lupin trebuia sa moara. Imi pare rau. Nu m-am bucurat scapand de acest personaj”. Scriitoarea a decis ca la fiecare aniversare de la batalia de la Hogwarts sa isi ceara scuze pentru un personaj a carui moarte a fost criticata de fanii cartii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top