Connect with us
Jador are o problemă de sănătate. Nimeni nu știa despre această afecțiune

Vedete

Jador are o problemă de sănătate. Nimeni nu știa despre această afecțiune

Jador, celebrul manelist, ale cărui melodii ocupă primele locuri în trending și fost concurent la Puterea Dragostei, se bucură de o carieră de succes. Piesele sale îi aduc o mulțime de fani și este ascultat de oameni de toate vârstele. Emisiunea la care a participat a fost un punct de lansare către succesul de acum dar, din păcate, nu a reușit să-și găsească sufletul pereche. Nici cu sănătatea nu stă prea bine, deoarece artistul se confruntă cu o problemă de sănătate destul de rară.

Jador nu poate distinge toate culorile

Jador este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele din țara noastră. Deși are o vârstă fragedă, acesta se poate lăuda cu o carieră de succes. În plan sentimental, lucrurile nu stau deloc bine, deoarece tânărul nu reușește să găsească o femeie pe placul lui, care să îl iubească și să îl aprecieze pentru ceea ce este cu adevărat, nu pentru imaginea lui.

Nici din punct de vedere al sănătății situația nu este tocmai confortabilă. Deși nu a vorbit despre asta acum, Jador a mărturisit care este motivul pentru care poartă ochelari în marea majoritate a timpului. Deși mulți credeau că poartă ochelari doar de fiță, pentru a fi în pas cu moda, se pare că artistul chiar are nevoie de ei. Cântărețul are o problemă cu distingerea anumitor culori ori cu vederea acestora la intensitatea reală, drept pentru care lentilele respective îl ajută să vadă în parametri normali.

„Ochelarii ăștia sunt pentru oameni care au probleme cu culorile. În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa, si cand am pus prima oară ochelarii ăștia mi s-a părut ciudat, toate culorile se amplifică deodată, unele se schimbă total. Nu exagerez cu nimic.”, a povestit cântărețul în reality-show-ul său.

Probleme îl urmăresc pe Jador. Acesta a fost implicat de curând într-un accident, din care mașina sa de lux a ieșit foarte avariată. Se pare că artistul este nevinovat, iar persoana care a provocat accidentul a plecat de la fața locului. Se pare că vinovatul a semnalizat stânga, dar, de fapt, a virat la dreapta, ceea ce a dus la nefericitul episod. Jador nu a suferit nicio lovitură, însă este dezamăgit de faptul că mașina lui a fost avariată.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top