Jean-Claude Van Damme a plecat dintr-o emisiune: „Intrebarile sunt plictisitoare”

02.08.2016
Jean-Claude Van Damme a plecat dintr-o emisiune: „Intrebarile sunt plictisitoare”

Actorul Jean-Claude Van Damme a plecat din studioul unei teleziviuni din Australia, in timpul unui interviu transmis in direct. Actorul s-a plans ca de mai bine de 25 de ani primeste aceleasi intrebari din partea jurnalistilor.

E foarte plictisitor. Aveti ceva interesant sa ma intrebati?„, i-a intrebat van Damme pe jurnalisti, fara sa primeasca insa vreun raspuns.

Jean-Claude Van Damme, in varsta de 55 de ani, a participat saptamana trecuta la matinalul televiziunii Channel 7, din Australia. In prima faza a fost deranjat de faptul ca cei din spatele camerelor de luat vederi vorbeau in timp ce el raspundea la intrebari.

Baieti, vorbiti in spatele camerelor. Eu sunt online, vorbind cu voi, oameni buni, iar cei din spatele camerelor chicotesc….pentru ca am transpirat si toate astea”, a precizat, vizibil deranjat van Damme, scrie Mirror.

Jurnalistii de la Channel 7 l-au intrebat apoi despre relatia sa cu artista din Australia, Kyle Minogue, moment in care belgianul si-a iesit din fire.

Da, o plac pe Kylie. Plac pe toata lumea…Imi pare rau, baieti, dar nu pot sa mai continui. Va adresati unui tip care e foarte dur, sper ca stiti asta. Lasati-ma sa vorbesc. In ultimii 25 de ani presa mi-a pus aceleasi intrebari plictisitoare. Cum e Kylie? Cum e antrenamentul? Cum e aia, cum e cealalta?”, a precizat van Damme.

In 2012, Jean-Claude Van Damme a recunoscut relatia pe care a avut-o cu vedeta australiana Kyle Minogue in timpul filmarilor peliculei Street Fighter – Ultima batalie (1994), scrie usmagazine.com.

Intr-un final, actorul a hotarat sa opreasca interviul si sa paraseasca studioul.

Ce e in neregula cu Australia? Nu pot face asta, sunt prea natural„, a spus van Damme in timp ce si-a smuls lavaliera (microfonul).