Connect with us
Jennifer Lopez și Marc Anthony, împreună pe scenă. Un prim pas spre împăcare?

Vedete

Jennifer Lopez și Marc Anthony, împreună pe scenă. Un prim pas spre împăcare?

Unul dintre cele mai iubite cupluri din lume, Jennifer Lopez și Marc Anthony, s-au despărțit în anul 2012. La scurt timp după divorț, artista s-a cuplat cu dansatorul Casper Smart, de care s-a despărțit, potrivit presei din America, în anul 2014.

Într-un documentar HBO, intitulat „Dance Again”, Jennifer Lopez a vorbit cu lacrimi în ochi despre vivorțul de Marc Anthony.

„Eram în cabina mea şi simţeam că nu mă puteam ridica din pat dimineaţa, nu am simţit niciodată o durere ca asta. Nu există durere sau eşec mai mare decât un divorţ. Speranţa, visul, povestea de basm, acea primă dată când simţi că totul se sparge în bucăţi, mă simţeam de parcă urma să mor. Ai impresia că ai eşuat. Indiferent de cât de mult încercam, nu puteam să fac ceva să funcţioneze“, a mărturisit Lopez.

Cântăreaţa a recunoscut că despărţirea de Anthony a fost cu atât mai chinuitoare cu cât gemenii acestora, Max şi Emme, în vârstă de şase ani, s-ar fi dovedit a fi devastaţi. „Nu acesta era visul meu. Visul meu era să fim împreună pentru totdeauna. Nu îţi doreşti să destrami o familie“, a mai spus ea.

După divorţul lor, Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia celor doi copii ai lor.

Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au împăcat?

Jennifer Lopez și Marc au urcat de curând pe scenă, motiv pentru care presa americană scrie despre o eventuală împăcare.

„Noi cântăm împreună! Când ne văd amândoi ei şi-amintesc de povestea noastră şi îi acaparează nostalgia. Toată lumea ştie că noi avem grijă unul de celălalt şi ne iubim. Avem doi copii împreună, iar cei mici adoră să ne vadă împreună şi că lucrurile merg bine”, a spus Jennifer Lopez, conform lifeandstylemag.com.

„Mariajul pur şi simplu nu mai mergea. A fost o concluzie la care am ajuns amândoi, aşa că nu a fost şocant. Aceste lucruri se întâmplă”, declara la vremea respectivă Marc Anthony pentru ABC News.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top