Connect with us
Jessica Alba negociază pentru a-şi vinde brandul de lifestyle, The Honest Company, estimat la 1 miliard de dolari

Vedete

Jessica Alba negociază pentru a-şi vinde brandul de lifestyle, The Honest Company, estimat la 1 miliard de dolari

Actriţa Jessica Alba se află în negocieri preliminare cu managerii grupului Unilever pentru a-şi vinde brandul de lifestyle, The Honest Company, care se bucură de o popularitate uriaşă şi care a fost estimat la 1 miliard de dolari, a anunţat presa din Statele Unite, citată de contactmusic.com.

Vedeta americană şi-a lansat propria companie în 2012, cu obiectivul declarat şi asumat de a vinde produse pentru bebeluşi şi diverse obiecte pentru locuinţă care nu conţin substanţe dăunătoare. În 2015, compania lansată de Jessica Alba a fost estimată la o valoare de piaţă de 1 miliard de dolari.

După lansare, The Honest Company s-a extins şi include în prezent şi produse cosmetice şi de înfrumuseţare. În prezent, compania generează venituri de peste 300 de milioane de dolari pe an.

Popularitatea uriaşă de care se bucură brandul actriţei americane a atras atenţia managerilor de la grupul britanico-olandez Unilever, care au iniţiat o serie de negocieri preliminare cu Jessica Alba şi echipa ei managerială în vederea unei posibile achiziţii, precizează The Wall Street Journal.

Activitatea The Honest Company nu a fost însă scutită de controverse, întrucât unii dintre clienţi au spus că nu sunt satisfăcuţi de produsele companiei, pe care o acuză de reclamă mincinoasă atunci când îşi promovează produsele pentru bebeluşi şi produsele de curăţare a locuinţei. Alţi clienţi s-au plâns de lipsa de eficienţă a cremelor antisolare create şi comercializate de The Honest Company.

Aceste nemulţumiri ale clienţilor au generat şi câteva procese în instanţele civile americane în 2015.

În august 2016, actriţa Jessica Alba a respins acuzaţiile, spunând că acestea sunt ”lipsite de fundament”, şi a spus că reclamanţii au dat-o în judecată pentru a profita de numele ei şi pentru a beneficia astfel de publicitate gratuită.

Jessica Marie Alba, născută pe 28 aprilie 1981, este o actriţă, model şi femeie de afaceri americană. A devenit cunoscută la vârsta de 19 ani după ce a jucat rolul principal în serialul SF ”Dark Angel”, produs de cineastul James Cameron, care i-a adus numeroase trofee internaţionale, inclusiv Teen Choice Award şi Saturn Award, alături de o nominalizare la Globul de Aur. Jessica Alba a realizat apoi o tranziţie cu succes la marele ecran şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes de public, precum ”Honey”, ”Sin City”, filmele din franciza ”Fantasic Four” şi ”Good Luck Chuck”.

Continue Reading

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top