Connect with us
Johnny Depp a fost impresionat de romani

Vedete

Johnny Depp a fost impresionat de romani. Mesaj inedit pentru fani

La Bucuresti, celebrul actor si cantaret Johnny Depp a incheiat in forta turneul european pe care il sustine alaturi de trupa The Hollywood Vampires si a fost atat de multumit de atmosfera de la Romexpo incat a transmis un mesaj fanilor din Romania. Astfel, la trei zile de la concertul incendiar, s-au aflat impresiile la rece ale vedetei din Statele Unite ale Americii, unde va fi continuat turneul. „Johnny a fost in elementul sau. Backing-ul sau a fost bun si a interactionat mult cu publicul. Parea sa se simta de minune”, a declarat o sursa pentru celebra publicatie People.

De altfel, aceasta reactie era oarecum asteptata, avand in vedere ca artistul in varsta de 52 de ani si-a exprimat multumirile la adresa fanilor pe parcursul concertului de la Romexpo. Atunci, Depp le-a transmis celor prezenti ca ii iubeste, a zambit si a aruncat publicului una dintre esarfele sale, dar si mai multe pene de chitara. Se pare ca emblematicul actor si cantaret isi va aminti cu placere de experienta din Romania, tara in care legenda lui Dracula l-a fascinat odata ce a ajuns in vizita la castelul Bran.

Citeste si: A fost sau n-a fost batuta Amber Heard de Johnny Depp? Politia face DEZVALUIRI INCREDIBILE

Cei mai sexy barbati din lume au peste 40 de ani

Totusi, nu toate ii merg de minune lui Johnny Depp. Mai ales in plan sentimental, acesta traverseaza o perioada dificila, fiind cunoscute problemele pe care le are cu sotia sa, Amber Heard, de care vrea sa se desparta. In acest sens este edificatoare o declaratie facuta recent de avocata lui Depp, Laura Wasser, care a sustinut ca Heard „incearca sa-si asigure beneficii financiare premature invocand violenta domestica.”

Impreuna cu Alice Cooper si Joe Perry, chitaristul de la Aerosmith, Johnny Depp a fondat anul trecut formatia „Hollywood Vampires”. Trupa fondata in onoarea starurilor rock decedate si a scos un album in 2015. Celebrii artisti abordeaza genul Hard Rock si canta adaptari dupa piese legendare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top