Connect with us

Vedete

Kate Middleton a părăsit maternitatea, la doar câteva ore de la naștere

La numai câteva ore de la nașterea bebelușului regal, Kate Middleton a părăsit maternitatea împreună cu soțul ei, Prințul William.

Luni dimineața, la orele 11.01, a venit pe lume cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge. La primele ore ale dimineții, ducesa a fost dusă la spitalul unde i-a născut și pe ceilalți doi copii, George și Charlotte.

Bebelușul ducilor de Cambridge

Îmbrăcată într-o rochie roșie, ducesa de Cambrige, ținându-l în brațe pe băiatul nou-născut a ieșit pe ușa Aripii Lindo a spitalului St Mary din vestul Londrei.

La câteva ore de la fericitul eveniment, prințul William i-a adus pe prințul George și pe prințesa Charlotte să își cunoască frățiorul. La scurt timp, Kate a fost văzută plecând împreună cu William la Palatul Kensington, acolo unde locuiesc.

Ducesa de Cambridge a născut, luni, la spitalul St Mary din Londra, un băiat. Acesta este cel de-al treilea copil al ei şi al prinţului William al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

„Ducesa de Cambridge a născut, în siguranţă, un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine“, a anunţat Palatul Kensington pe Twitter.

Kate și William

Ducesa a fost transportată cu maşina de la Palatul Kensington la maternitatea Lindo Wing din cadrul spitalului londonez St. Mary, luni dimineaţă, fiind însoţită de soţul ei, Prinţul William.

Kate Middleton a născut la același spital ca Prințesa Diana

Tot la maternitatea de la St Mary, ducesa i-a născut pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William – prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (doi ani). Alegând această aripă privată a spitalului, ducesa de Cambridge îi urmează exemplul Prinţesei Diana, care i-a născut acolo pe ambii ei fii – prinţii William şi Harry.

La fel ca în cazul celor două sarcini anterioare, ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, a suferit de hyperemesis gravidarum – o formă severă de greţuri matinale.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top