Connect with us
irinel columbeanu

Vedete

La 6 ani de la divorț, adevărul a ieșit la iveală! De ce nu a lăsat-o Irinel pe fiica sa să meargă cu Monica în SUA!

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat cu cântec în anul 2011, iar acest lucru a luat atunci multă lume prin surprindere.

Supărată că Irinel ar fi înșelat-o cu două femei, Moni a decis să se despartă de milionar și să-și facă un rost în America.

Totul a început în momentul în care milionarul de la Izvorani a fost fotografiat cu două femei în jacuzzi. Momentul, spune Irinel, a fost unul regizat, pentru a vedea ce reacție va avea soția lui atunci când se va întoarce din SUA.

„Ea a avut o reacție absolut admirabilă. Eu am explicat și ce a fost și ce n-a fost. Sunt convins că m-a crezut. A participat chiar și la o confruntare față în față cu cele două presupuse amante.

A plecat în America și acolo s-a întâmplat ceva pe parcursul unei luni de zile, nu știu ce”, a explicat Irinel Columbeanu pentru o emisiune de la Kanal D.

Referitor la custodia fetiței sale, Irinel Columbeanu a mărturisit de ce nu a vrut să o lase pe Irina să meargă cu Monica în State.

Irinel Columbeanu spune că fiica sa nu va merge în America, acolo unde locuiește Monica, fără el. Acesta a declarat că nu știe ce face în SUA fosta lui soție.

„I-am explicat Monicăi că nu o voi lăsa pe Irina să plece fără mine. Nimeni nu știe ce face Monica și cu ce se ocupă în America.

Zice că studiază, dar nu știu ce, probabil o școală care durează foarte mulți ani. Nu o voi lăsa pe fiica mea să plece în necunoscut”, a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

În ultimele luni dinainte de divorț, Monica petrecea tot mai mult timp în străinătate, unde avea diverse contracte de modelling. După ce a divorțat de Irinel și i-a lăsat custodia fetiței lor, Monica a plecat în SUA definitiv, unde a legat o relație cu milionarul chinez Mr. Pink.

Te-ar putea interesa și: Cu ce regret a rămas Irinel Columbeanu după divorțul de Monica!

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011. Vestea despărțirii a luat prin surprindere pe toată lumea. La aproape 6 ani de la divorț, Irinel Columbeanu are un regret.

Regretul lui Irinel Columbeanu după relația cu Monica Gabor!

Fostul soț al Monicăi Gabor regretă că nu a mai făcut un copil, pentru ca Irinuca să nu fie singură.

“Nu m-am gândit, dar cred că ar fi un beneficiu pentru ea. Eu sunt singur la părinţi, la fel şi ea. Cred că ar fi fost şi un avantaj.(…) Cred că ar fi fost un avantaj să nu fie un frate sau o soră vitregă.” a declarat Columbeanu pentru Antena Stars.

Irinel și Monica Gabor au fost împreună mai bine de cinci ani. În anul 2006 cei doi s-au căsătorit, iar evenimentul a fost numit de presă „nunta secolului”. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinți. Însă, după nici patru ani Irinel și Monica au decis să divorțeze.

De atunci, Monica Gabor și-a refăcut viața în America, iar Irinel Columbeanu a rămas cu fiica lor, Irinuca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top