Connect with us
La câteva luni după divorţ, vedeta a anunţat că este din nou însărcinată

Vedete

La câteva luni după divorţ, vedeta a anunţat că este din nou însărcinată

Vedeta se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, semn că şi-a găsit liniştea după divorţul de Mihai Ivănescu. Roxana a făcut anunţul pe blogul personal, acolo unde a scris un mesaj emoţionant.

”2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii!
Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi … logodită, ce puteam visa mai mult?

Dar nu aduce anul ce aduce ceasul … Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi cel mai important, iubită.
… ahh, era să uit şi umpic gravidă!

Da! Voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea, în sfârşit, un frăţior.

Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare

Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural.

Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu?

Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez. Doamne Ajută!”, a scris Roxana pe blogul personal.

Citeşte şi O vedetă PRO TV și-a găsit sfârșitul omorâtă de propriul soț. Detalii înfiorătoare despre crimă

Este tragedie fără margini în familia actriței care a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia. Anchetatorii ajunși la fața locului au rămas fără cuvinte când au văzut cu câtă cruzime a fost omorâtă actrița.

Polițiștii au găsit-o pe femeie în imobilul în care locuia, cu gâtul tăiat. După ce a ucis-o cu sânge rece, soțul acesteia s-a aruncat de la etajul 7, pierzându-și și el viața.

După o serie de mai multe verificări, polițiștii au făcut public numele femeii ucise

Crima șocantă a avut loc în Republica Moldova după ce un bărbat s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Chișinău. Ulterior soția acestuia a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat.

Este vorba de Anastasia Cecati, model și cunoscută actriță. Tragic este faptul că cei doi aveau și un copil în vârstă de doar 3 săptămâni. Frumoasa moldoveancă s-a lansat in modeling la vârsta de doar 16 ani.

CITEŞTE ŞTIREA COMPLETA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top