Connect with us
Lady Gaga, manechin pentru o zi

Vedete

Lady Gaga, manechin pentru o zi

Una dintre cele mai excentrice artiste din lume, Lady Gaga a acceptat provocarea lui Marc Jacobs de a fi manechin pentru o zi. Cantareata a defilat la New York Fashion Week alaturi de nume sonore din lumea modelingului.

Lady Gaga, una dintre cele mai excentrice artiste din lume, si-a mai „adjudecat o calitate”. Cantareata a defilat pe podiumul de la New York Fashion Week 2016, pentru creatorul Marc Jacobs. Lady Gaga a mers pe catwalk alaturi de nume sonore din lumea modelingului, printre care si Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian.

Lady Gaga si Marc Jacobs

Lady Gaga si Marc Jacobs

Ma pregateam de Grammy si i-am spus lui Marc ca o sa o fac (n.r. sa defileze). Este cu adevarat minunat ca el m-a adus alaturi de celelalte modele. Aceasta este doar o duminica pentru mine. Unicul meu scop este sa fiu alaturi de Marc, sa-i aduc viziunea la realitate. Nu este despre mine, este despre haine.” – a marturisit Lady Gaga, in culise, pentru celebra publicatie Vogue.

Cu toate ca a fost debutanta, Lady Gaga s-a simtit confortabil pe podium in tinuta lui Marc Jacobs. De altfel, o adepta a incaltarilor ciudate si inalte, cantareata a glumit: „I-am si spus lui Marc ca sunt dezamagita ca pantofii nu sunt mai inalti.”

CITESTE SI: Aplicatie inedita! Ne anunta cum sa ne imbracam cand plecam de acasa
CITESTE SI: Ciudateniile modei. Cele mai bizare tinute de podium

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top