Connect with us

Vedete

A lăsat-o însărcinată, apoi s-au despărțit! O vedetă din România rupe tăcerea

A rămas însărcinată, iar acest lucru o face foarte fericită, în ciuda faptului că îi este greu, mai ales că va fi mamă singură. Una dintre cele mai sexy femei din România a dezvăluit amănunte intime ale vieții sale personală.

”Îmi vomit și sufletul, nu credeam că este atât de dificil să fii însărcinată, mi-e rău zilnic. Nu mai mănânc nimic din ceea ce îmi plăcea înainte, acum abia pot să înghit o ciorbă”, a mărturisit pentru spynews.ro, Bianca Roman, concurenta din primul sezon de la un show matrimonial celebru, care a fost desemnată „cea mai sexy ispită”.

Citește și: Știrea momentului în showbiz! Actriță celebră, ÎNSĂRCINATĂ la 43 de ani!

Citește și: Era insarcinata in opt luni si a adormit pe canapea. Continuarea e groaznica

Fosta ispită mai spune că „îmi place să fiu singură, în casa mea, în lumea mea. Nu mă deranjează ideea de a fi mamă singură. Ce, dacă sunt însărcinată trebuie să îl iau și de bărbat? El mă iubește enorm, dar eu nu pot iubi așa. Îmi pare rău pentru el, îl voi respecta mereu, dar e greu pentru mine să mai pot iubi cu adevărat”.

bianca-roman-2

Bianca Roman a mai precizat că este mai fericită fără iubit, dar că nu vrea să rămână singură toată viața. Ea spune că nu dorește să se mai joace cu sentimentele nimănui până când nu ajunge să iubească cu adevărat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top