Laura Bretan i-a uimit pe italieni cu o reprezentație în Panteonul din Roma VIDEO

08.10.2016
Laura Bretan i-a uimit pe italieni cu o reprezentație în Panteonul din Roma VIDEO

Laura Bretan a uimit din nou. Tânăra cântăreață a cucerit inimile italienilor cu o reprezentație spontană în Panteonul din Roma, unde a interpretat o melodie religioasă.

Oamenii s-au adunat în jurul ei pentru a o asculta și pentru a o filma. La finalul reprezentației, ea a fost aplaudată la scenă deschisă. Adolescenta a postat o înregistrare video cu momentul pe pagina de Facebook, unde a primit sute de comentarii de la fani.

Citește și: Horia Moculescu, reacție după eșecul Laurei Bretan: „Maneliștii cântă mai bine ca…”

„Ce pot eu să mai spun și nu a mai fost spus până acum. Îngerii se înroșesc când aud sunetul vocii tale. Dacă ar fi posibil, autorul acestui cântec ar striga din Ceruri: ‘DA! Asa ar trebui să fie cântat!’. Sunt sigur că și Domnului Iisus i-a plăcut”, este unul dintre mesajele postate de fani pe pagina de facebook a Laurei Bretan.

Laura Bretan s-a aflat în Italia, unde a particiapt și a reușit să câștige trofeul Festivalului Internațional Propatria, Gala tinerelor talente românești, de la Roma. La acest concurs au participat tineri din Italia, România, Spania, Marea Britanie și Danemarca.