Connect with us
Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, se pregătesc să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți din august 2015

Vedete

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă

Laura Cosoi a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că își dorește foarte tare să devină mamă.

Actrița și prezentatoarea de televiziune a mărturisit că își dorește nespus să facă un copil. Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, au declarat că se pus serios pe treabă, așa că micuțul s-ar putea naște chiar în acest an: „În 2017 ne apucăm serios de treabă”.

Laura Cosoi, răsfățată de soțul ei

Laura Cosoi vorbește și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Cosmin Curticăpean. Ea a dezvăluit că este răsfățată de soțul ei, care o ajută întotdeauna la treburile casnice.

„Când am început relaţia, s-a uitat la mine, a văzut cât de determinată sunt şi mi-a zis «nu te supără, în relaţia asta nu vor fi doi bărbaţi­». Mi-a fost foarte greu să renunţ la obiceiurile mele, dar acum sunt pur şi simplu răsfăţată”, făcând referire la faptul că obişnuia să se ocupe singură de toate treburile gospodăreşti”, spune Laura.

Citește și: Pink a născut. Cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit pe 8 august 2015, la Iași, orașul natal al actriței. Cosmin deţine cinci firme, dintre care două în Bucureşti, în domeniul comunicaţilor. Soţul Laurei Cosoi este pasionat de bolizii cu mulţi cai putere sub capotă, marca Maserati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top