Connect with us
Iubita lui Cristi Boureanu , Laura Dinca (19 ani), a facut dezvăluiri despre Ioana, fiica fostului politician, după scandalul dintre cei doi.

Vedete

Laura Dinca, iubita lui Boureanu, dezvăluiri despre Ioana: „Are un anturaj prost și a ajuns să…”

Laura Dinca, iubita lui Cristi Boureanu, a făcut dezvăluiri despre Ioana, fiica fostului politician.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce Ioana l-a acuzat pe tatăl său că ar fi bătut-o. Cei doi au ajuns și la poliție, iar acum tot mai multe lucruri ies la iveală despre fiica adolescentă a lui Boureanu.

Iubita omului de afaceri spune despre aceasta că este un copil-problemă, cu un anturaj „prost” și că are note mici la școală.  ”Ioana s-a sărutat pentru prima dată cu un băiat anul trecut, însă e virgină. Tatăl ei îşi doreşte ca fata să nu o ia pe căi greşite. Cristi se gândeşte să o mute la un liceu din Constanţa. Îi e frică să nu abandoneze şcoala. În ultimii ani, a avut note mici, de absenţe nu mai vorbesc, de-aia a şi fost dată afară de la primul liceu.

Citește și: Cristian Boureanu, dezvăluire în lacrimi: Îmi reproșez că…”

Noroc cu Monica Tatoiu care a făcut meditaţii cu ea şi a adus-o de la media 4 la media 9 la matematică. Fata are un anturaj prost şi a ajuns să bea, să lipsească nopţile de-acasă, să se tatueze, deşi are doar 15 ani. Cristi, ca orice tată, îi vrea doar binele, însă ea nu înţelege. Face ping-pong şi cu el, şi cu mama ei”, a declarat Laura (19 ani), pentru click.ro.

Ioana Boureanu se află la mama sa, Irina, și nu vrea să se mai întoarcă la Cristi Boureanu. Acesta nu vrea, însă, să renunțe la ea și se bazează pe faptul că are custodie deplină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top