Connect with us
Laurette își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Bruneta a primit în dar un imens buchet de trandafiri. Ea a fost felicitată de Ion Țiriac.

Vedete

Laurette, surprinsă de Ion Țiriac de ziua ei de naștere

Laurette împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Bruneta a fost felicitată de prietenii ei virtuali, cărora le-a stârnit curiozitatea după ce a postat o fotografie. În imaginea de pe pagina sa de socializare, Laurette apare cu un imens buchet de trandafir.

Laurette a vorbit în cadrul unei emisiuni despre bărbatul care i-a dăruit imensul buchet de flori.

„Da, e un buchet foarte, foarte frumos primit de la cel mai special bărbat din viaţa mea pe care-l iubesc foarte mult. Nu, draga mea, acest buchet l-am primit de la fratele meu. Nu este nimeni altul decât fratele meu. Nu, e primul şi e cel mai frumos buchet de flori pe care l-am primit de la el. Nu i-am numărat, i-am şi căutat un vas imens ca să-l pun. Azi-noapte, înainte de 12 noaptea mi l-a dat. A fost o surpriză foarte frumoasă, el a plecat din casă, a zis că merge la farmacie şi a venit cu acest buchet. (…) Cine mi-a urât la mulţi ani: mama, fata mea, prietenii mei şi vreau să le mulţumesc că s-au gândit la mine.”, a declarat Laurette la Antena Stars.

Laurette, mesaj de ziua sa din partea lui Ion Țiriac

Bruneta a mărturisit că Ion Țiriac i-a transmis un mesaj.

Citește și: Cum arata Mikette von Issenberg, prima iubire a lui Ion Tiriac FOTO

”Mi-a transmis un mesaj şi mi-a spus să-mi fie bine. Să-mi găsesc liniştea, să am familia pe care mi-o doresc şi sper ca în anul viitor să-mi aducă linişte sufletească. (…) Eu nu vreau să vă dau mai multe detalii, v-am spus că mi-a trimis un mesaj şi atât. E frumos că cineva s-a gândit la mine – un om atât de important. (…) Nu (n.r.: nu l-am invitat la petrecerea mea pe Ion Ţiriac), o să fie o petrecere restrânsă – eu cu fetele şi fratele meu. (…)”, a declarat modelul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top