Connect with us
Lavinia Pârva a spus totul! Este pregătit Ștefan Bănică Jr. să devină tată pentru a treia oară? “Copilul va veni!“

Vedete

Lavinia Pârva a spus totul! Este pregătit Ștefan Bănică Jr. să devină tată pentru a treia oară? “Copilul va veni!“

Lavinia Pârva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Jr., cei doi s-au căsătorit  în vara anului trecut. Artista se declară fericită, atât cu viața ei profesională, cât și cu cea persoanală, mărturisind că este binevenit un copil în viața lor. A mai vorbit și despre relația extraordinară pe care o are cu copiii lui Ștefan.

Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si sunt sanatoasa. Niciodata nu mi-am proiectat nimic si nu mi-am facut planuri in niciun sens.

Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra. Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas.

Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate. Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat, cu care se intampla sa faca o familie. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata.

Exista o chimie foarte frumoasa intre mine si copii. De altfel, am si deschis o scoala de dezvoltare artistica pentru copii. Nu pot sa imi dau seama de unde vine, dar vine natural.

Relatia cu copiii lui Stefan este extraordinara. S-a intamplat sa ma placa, sunt norocoasa si ne simtim foarte bine impreuna„ a povestit Lavinia Pârva.

Citește și: Lavinia Pârva, reacție după ce s-a spus că Andreea Marin îl caută pe Ștefan Bănică Jr.

Este pregătită să devină mamă

Frumoasa brunetă este gata pentru o nouă etapă din viaţa ei. Deşi în trecut dădea răspunsuri vagi, atunci când era întrebată despre copii, se pare că artista s-a gândit foarte bine la acest aspect şi chiar îşi doreşte să devină mamă.

„Îmi doresc să devin mamă atunci când Dumnezeu va vrea să se întâmple asta. Eu sunt pregatită”, a dezvăluit Lavinia Pârva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top