Lavinia Pârva a vorbit despre copii: „Mi-ar plăcea ca Moș Crăciun să-mi aducă…”

Mihaela Dorobantu
19.11.2016
Lavinia Pârva a vorbit despre copii: „Mi-ar plăcea ca Moș Crăciun să-mi aducă…”

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani. Cei doi și-au făcut publică relația la scurt timp după ce Ștefan Bănică a divorțat de Andreea Marin.

Chiar dacă nu a spus cu subiect și predicat, Lavinia Pârva a recunoscut pe ocolite că a fost cerută în căsătorie.

”Indiferent cum se întâmplă lucrurile astea, eu nu o să spun. Am fost oarecum noi doi. Ideea este că indiferent când o voi face, nu o să spun. Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu. Nu sunt obişnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea. Ne mai gândim puţin unde facem nunta. Ştiu că trebuie să fie un moment special, iar lângă mine vor fi oamenii care mă iubesc”, a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia Pârva își dorește un copil cu Ștefan Bănică?

Întrebată dacă își dorește un copil cu Ștefan Bănică, Lavinia Pârva a vorbit deschis: „Ştefan este omul care aduce bucurie în sufletele oamenilor. Nu m-am gândit la un copil. Mi-ar plăcea ca Moş Crăciun să îmi aducă un spectacol frumos cu aceşti copii. Îmi plac foarte mult copiii”, a spus Lavinia, potrivit cancan.

Înainte de relația cu Lavinia Pârva, Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Andreea Marin. Deși fusese suprins de paparazzi în compania Laviniei, Ștefan nu a recunoscut la momentul respectiv.

Ștefan Bănică a divorțat de Andreea Marin, în urmcă cu aproape 3 ani

În urmă cu trei ani, Ștefan și Andreea au divorțat, iar anunțul l-au făcut pe paginile lor de socializare.

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi.

Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănică”, a scris Ștefan, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *