Connect with us
Legătura specială dintre Mihai Constantinescu și fosta lui soție. A sunat-o înainte de sfârșit

Vedete

Legătura specială dintre Mihai Constantinescu și fosta lui soție. A sunat-o înainte de sfârșit

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. În ziua de 29 octombrie 2019, el a plecat dintre noi, la vârsta de 73 de ani. După o luptă grea cu boala și aproximativ 5 luni de comă, timp în care toți cei care l-au iubit s-au rugat pentru el, artistul nu a mai rezistat, iar organismul lui a cedat.

Fosta lui soție, Mihaela Constantinescu, a vorbit despre ultimele cuvinte ale artistului înainte de a avea loc marea tragedie, dar și despre legătura lor extrem de puternică.

Mihai și Mihaela Constantinescu, legătură strânsă cu fostul soț

Mihai și Mihaela Constantinescu au fost căsătoriți pentru 28 de ani, timp în care s-au iubit nebunește și au evoluat mult unul lângă celălalt. Deși căsnicia lor nu s-a terminat prea bine, pentru că Mihaela a decis să pună punct la tot atunci când nu a mai suportat infidelitățile artistului, femeia nu l-a uitat nicio clipă și i-a fost alături și după divorț, semn că nu acolo era sfârșitul lor.

Mihaela a vorbit pentru Impact despre cât de tare a afectat-o pierderea fostului soț, care mereu va rămâne o parte din ea, chiar dacă au luat-o pe drumuri diferite. Ea mărturisește că Mihai a fost omul pe care l-a iubit cel mai mult, cel mai important bărbat din viața ei, după tatăl ei.

„Odată cu el, a plecat o parte din sufletul meu, din viața mea, din tot ce aveam mai bun și mai frumos. Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu. A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm, ne-am respectat și am rămas prieteni.”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru Impact.

Mihaela Constantinescu nu vrea să se recăsătorească

Mihaela Constantinescu nu vede viața lângă alt bărbat, după divorțul de Mihai. Cei doi au păstrat legătura după despărțire și, chiar în ziua nefericitului incident, artistul a sunat-o și era foarte dezamăgit de felul în care se simțea.

Acesta i-a mărturisit că sfârșitul lui este aproape, dacă lucrurile nu revin la normal repede. Și nu au revenit. Mihai Constantinescu a decedat la scurt timp după ce a vorbit cu fosta soție. Lovitura a fost una grea pentru aceasta, care și acum mai păstrează anumite obiecte care-i amintesc de el.

„Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol…”, a povestit Mihaela Constantinescu, pentru sursa citată anterior.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top