Connect with us
Leo de la Strehaia a făcut preinfarct

Vedete

Leo de la Strehaia a făcut preinfarct

Leo de la Strehaia trece prin momente cumplite, celebrul ”Prinț al Țiganilor” ajungând, de urgență, la spital, loc în care medicii s-au străduit din răsputeri să îi salveze viața.

De cum a ajuns la Urgențe, leo de la Strehaia a fost preluat de medici, pus în perfuzii, controversatului personaj fiindu-i aplicate toate metodele medicale cunoscute pentru a-l salva.

”M-am enervat foarte tare… Am început să mă simt rău, air apoi… nu îmi amintesc prea multe. Am simțit o durere ascuțită în piept, cred că mi s-a făcut rău și m-am trezit la spital, în perfuzii”, ne-a spus, cu o voce stinsă, în exclusivitate, Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a mai spus, în exclusivitate, leo de la Strehaia.

În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi… Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicvațiile, dar mi-e mi0e greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia, istoric medical de speriat

Leo de la Strehaia a făcut preinfarct

Leo de la Strehaia a făcut preinfarct

”Am poftit eu prea mult la tot felul de mâncăruri, iar eu nu prea am voie. Și, oricum, nu mi-am mai făcut de prea mult timp analize… Dar, dimineața mi-e cel mai greu, parcă nu îmi vine nici să mă mai trezesc. Trebuie să mă apuc, din nou, de regim, nu am ce să fac”, ne-a spus Leo de la Strehaia, în urmă cu ceva vreme, pe când se simțea foarte rău. Iar motivul este istoricul său medical, unul stufos până peste poate. Mai exact, acum cinci ani,  Leo de la Strehaia a suferit, în plină stradă, un infarct, el fiind dus de urgență la spital de un amic. Acolo, ”Prințului Țiganilor” i s-a făcut prima intervenție chirurgicală, iar după două săptămâni, la Timișoara, a suportat-o pe a doua. În plus, problemele cu diabetul îi accentuează și mai mult cele cardiace, regimul pe care trebuie să îl urmeze fiind de natură să îl țină în viață.

Dana Criminala încearcă să îl țină departe de mâncare pe Leo de la Strehaia

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. Dar, chiar dacă lumea i-a judecat, se pare că Dana Criminala este cea care insistă ca Leo de la Strehaia să mănânce cât mai sănătos, îi gătește mâncare ușoară și îl obligă, atunci când are poftă de carne, să o mănânce la grătar.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. Stejarel

    2019-03-08T12:40:36+02:00 at 12:40

    Leo, nu le lasa, nici tigarile, nici papa bun! O viata avem si nu stim nici noi nici medicii cand ti se pune junghiul ala mare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top