Lidia Buble a făcut anunțul mult așteptat! ”M-aţi prins la cotitură şi acum trebuie să dau din casă!”

18.07.2018
Lidia Buble a făcut anunțul mult așteptat! ”M-aţi prins la cotitură şi acum trebuie să dau din casă!”

Întoarsă de curând din vacanța de vis din Maldive, Lidia Buble a făcut anunțul mult așteptat legat de ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Răzvan Simion. După ce în țară s-a zvonit că s-ar fi căsători acolo, Lidia a răspuns ca nici vorba de așa ceva și că a fost mai mult o joacă.

Se pare că pozele publicate, în care artista era îmbrăcată în alb, nu ne-a dat doar noua de gândit, ci se pare că și tatăl cântăreței i-a cerut explicații la întoarcerea în țară.

„Doar ne-am jucat de-a mirele şi mireasa. Este portul lor acolo, în Maldive. Eşarfa albă am primit-o toţi când am ajuns. M-aţi prins la cotitură şi acum trebuie să dau din casa.

Cum a primit familia marea veste

(…) Să ştii că după ce m-am întors din vacanţă am fost acasă la Deva, m-am dus să îmi văd familia pentru că îmi era foarte dor de ei. Primul lucru pe care l-a făcut tati a fost să mă bage într-o cameră şi mi-a zis să îi arăt mâinile că a primit un telefon.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret? Cum a surprins-o prezentatorul TV pe iubita lui

Mi-a zis că lumea l-a sunat şi l-a felicitat că fata lui s-a căsătorit şi el s-a blocat. (…) Încă nu avem nimic pregătit sau plănuit legat de nuntă. Nu vreau să grăbesc lucrurile. Nu vreau să fie nimic forţat.”, a spus Lidia Buble la un post TV.

Dorian Popa a anunțat zilele trecute că Lidia este însărcinată

Dorian Popa a glumit zilele trecute și a spus despre Lidia care este jurată la „Next Star” că este însărcinată.

„Lidia Buble este însărcinataă!”, a spus Dorian Popa în timp ce indică spre abdomenul artistei.

Cum a comentat artista această veste

Lidia Buble nu a negat și nici nu a confirmat, în schimb, a preferat sa zâmbească misterios.

„Ai dezvăluit secretul, Dorian”, i-a spus Lidia Buble.

„Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre această veste șoc și groază, vă rugăm să vă uitați sâmbătă, de la ora 20.00, la `Next Star`, pentru că acolo spunem toate detaliile despre noua sarcină a Lidiei”, a spus Dorian Popa.