Connect with us
Lidia Buble a răspuns, în sfârșit, la întrebare. Îl mai iubește sau nu pe Răzvan Simion

Vedete

Lidia Buble a răspuns, în sfârșit, la întrebare. Îl mai iubește sau nu pe Răzvan Simion

Lidia Buble a răspuns la întrebarea care stă pe buzele fanilor încă de când a avut loc marea despărțire. Îl mai iubește sau nu pe Răzvan Simion. Cântăreața a fost sinceră și i-a luat pe toți prin surprindere cu răspunsul ei. A vorbit despre asta într-o sesiune de întrebări-răspunsuri primite de la fanii ei.

Lidia Buble despre relația cu Răzvan Simion

Lidia Buble este o femeie singură, care nu demult mergea la brațul matinalului Răzvan Simion. După cinci ani de relație, despărțirea s-a produs, anunțată de Răzvan. Lidia nu a comentat nimic, niciodată. A ținut, în schimb, să precizeze că Răzvan îi este în continuare manager muzical și că se ocupă de cariera ei muzicală.

Despre partea amoroasă, niciunul dintre ei nu a mai spus nimic. Nici în emisiunea Neața nu a mai fost chemată Lidia, de multă vreme, acesta fiind încă un motiv în plus ca fanii să fie curioși.

Lidia Buble a răspuns, în sfârșit, la întrebare. Îl mai iubește sau nu pe Răzvan Simion

Recent, Lidia a răspuns la toate aceste curiozități și i-a liniștit pe cei care voiau să știe ce mai simte pe Răzvan. Cântăreața a declarat că încă îl iubește, dar ca pe un prieten. Ea spune că ce a fost între ei s-a transformat în ceva ce nu poate fi descris în cuvinte.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

De asemenea, Buble a fost întrebată dacă e adevărat că Răzvan a fost cel care a cerut despărțirea. Lidia a ținut să precizeze că nu este deloc așa, și că totul a fost de comun acord, pentru că într-o relație deciziile se iau împreună, chiar și cele care vizează separarea.

„Într-o relație deciziile se iau împreună, deci totul a fost de comun acord. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cunoscut la Neața, în urmă cu mult timp, când Lidia venise să-și prezinte prima ei piesă muzicală. Au fost împreună cinci ani, după care, în vara anului 2020, Răzvan a făcut anunțul despărțirii. El a spus că Lidia nu mai este fericită lângă el și că drumurile lor se despart. Se pare că s-au despărțit doar sentimental, pentru că profesional formează o echipă foarte bună, Răzvan fiind managerul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top