Connect with us

Vedete

Lidia Buble a fost transformata in Rapunzel

In cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, ieri la emisiunea “Vorbeste lumea”,

Lidia Buble a fost transformata in Rapunzel

Lidia Buble a acceptat provocarea si a intrat in proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio”, astfel ca artista a surprins cu un look nou, de poveste: a fost transformata in personajul de desene animate Rapunzel in cadrul editiei de ieri a emisiunii “Vorbeste lumea”, de la PRO TV.

“Am ales sa o interpretez pe Rapunzel pentru ca ador acest desen animat, ba chiar am si o colectie impresionanata de papusi Disney. Cred ca orice fata trebuie sa fie macar pentru o zi un personaj de poveste, o printesa in adevaratul sens al cuvantulu”, declara Lidia Buble.

“Am realizat o coafura cu impletituri bazata pe metoda parului spic cu mese. Am adaugat flori naturale pentru a semana cat mai mult  cu personajul Rapunzel. Am facut o echipa frumoasa, fiecare si-a intrat in rol exact cum ne-am propus. A fost o placere sa lucram cu Lidia. Magia facuta in par s-a simtit si in platou, a incantat privirile tuturor”, spune hairstylist-ul Valentin Alexandroae.

 

“Intrebata in ce si-ar dori sa o transformam, Lidia a raspuns ca vrea sa fie Rapunzel, personajul ei preferat de desene animate. Cu totii am fost super incantati de propunerea ei, mai ales ca parul blond si cu flori colorate printre codite impletite i se potrivesc perfect. I-am facut un machiaj cat mai natural si am fost incantata sa aud ca si ea isi doreste acelasi lucru, ca asa se simte cel mai bine”, povesteste make-up artistul Simina Bradeanu.

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/JovskyStudio/?fref=ts.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top