Connect with us
Lidia Buble nu se mai ascunde este în brațele lui Cornel Ilie

Vedete

Lidia Buble nu se mai ascunde este în brațele lui Cornel Ilie

Cântăreața Lidia Buble a publicat astăzi o poză în care apare în brațele lui Cornel Ilie. “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”, a scris una dintre internaute într-un comentariu. Fotografia în care cei doi apar îmbrățișați a fost realizată azi, pe platourile de filmare al noului single, “Vino / Du-te”, care răsună la radiourile din România de câteva zile.

Lidia Buble și Cornel Ilie, imagini de senzație de platourile de filmare ale noul lor single

Azi, Lidia Buble și membrii formației Vunk au filmat într-un loc superb din Snagov clipul piesei “Vino / Du-te”. Înainte ca regizorul să spună: “Acțiune!”, artista de 27 de ani s-a înregistrat în timp ce se îndrepta spre Cornel Ilie, pe care l-a luat de gât, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului
“Ce faci, femeie?”, a întrebat-o solistul trupei Vunk.

“Bine! Bine, bărbate!”, i-a răspuns vedeta, iar Cornel Ilie și-a pierdut șirul gândurilor: “Urmează să ne… să ne…”. Lidia Buble a reacționat imediat: “Vii sau te duci?”, iar cântărețul a spus: “Am venit să rămân”. Filmarea făcută de tânăra artistă se încheie cu un pupic virtual pe care îl transmite tuturor care o urmăresc pe Instagram Stories.

Atât Lidia Buble, cât și Cornel Ilie au făcut publice mai multe imagini înregistrate pe platourile de filmare astăzi și, se pare, că cei doi ar forma un cuplu în povestea din spatele versurilor piesei. În timp ce unii dintre internauți au înțeles că cei doi joacă doar niște roluri și nu este vorba despre vreo poveste de iubire între ei, alții intuiesc altceva și nu au .

“Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!”, “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”, “Plânge Răzvan dacă aude :))”, “Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia,Lidia! ”, “Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a divei.

Mesajul prin care Cornel Ilie a anunțat că a divorțat

Solistul trupei Vunk a uimit multe persoane la începutul acestei luni când a anunțat că s-a separat oficial de Eliza, fosta lui soție. Vestea a fost făcută prin intermediul unei fotografii care face cât o mie de cuvinte și a fost însoțită de un mesaj copleșitor.
“Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a scris Cornel Ilie pe rețelele de socializare la acea vreme

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top