Connect with us

Vedete

Lidia Buble a primit un cadou care a lăsat-o fără cuvinte. FOTO in articol

Lidia Buble a primit un cadou care a lăsat-o fără cuvinte. Echipa ei i-a dăruit un tort in formă de porc.

lidia-buble

„Doamne! Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Vă ador!”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de socializare.

Lidia Buble se află în topurile muzicale și se bucură de simpatia fanilor săi. Din acest motiv, vedeta este foarte activă pe site-urile de socializare și împărtășește cu fanii săi fiecare moment din viața ei.

Lidia Buble a fost descoperită de Adi Sina, care a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțitm la fel” au răsunat la toate radiourile din țară și au adunat peste 11 milioane de vizualizări pe youtube. Și așa se face că Lidia Buble a devenit un star la doar 21 de ani.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toții, plus 22 de nepoți și 354 de verișori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse și am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun și de Paște era ceva de vis. Ne costumam în Iosif si Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama.” povestea Ldia Buble într-un interviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top