Connect with us
Lidia Buble are probleme de sănătate. Artista a fost nevoită să renunțe la cântat

Vedete

Lidia Buble are probleme de sănătate. Artista a fost nevoită să renunțe la cântat

Problemele de sănătate nu au ocolit-o pe Lidia Buble. Vedeta și-a anunțat fanii prin intermediul paginii sale de socializare că a fost nevoită să ia o pauza vocală din cauza unei răceli.

Mesajele de la fani au început să curgă imediat.

„Nu te juca cu răceala 🙁 ca poate pățești mai rău…si nu e de bine!! 😉 Multa sănătate!!!”. „Sa te faci bine cât mai curand” sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fani.

Lidia Buble, îndrăgita cântăreață, provine dintr-o familie numeroasă cu 11 copii. Acesta ar putea fi și motivul pentru care își dorește ca pe viitor să aibă și ea o familie la fel de mare.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu totii, plus 22 de nepoti si 354 de verisori. Mama mi-a spus ca i-a fost greu cu primii trei copii, pentru ca apoi ne-am crescut unul pe celalalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse si am avut cea mai frumoasa copilarie. De Craciun si de Paste era ceva de vis. Ne costumam in Iosif si Maria, in magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, faceam prajituri cu mama.” povestea Ldia Buble intr-un interviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top