Lidia Buble: „Răzvan ar vrea să se convertească la Penticostali”

Ultimul update: duminică 24 februarie 2019 14:52 Data publicării: duminică 24 februarie 2019 14:52
Autor , în Vedete

Lidia Buble a fost invitată într-o emisiune de la Antena 3, unde a povestit despre relația sa cu Răzvan Simion. Întrebată de moderatoarea emisiunii cine ar trece la altă religie în cazul căsătoriei, Lidia răspuns că probabil Răzvan.

„Răzvan cred că ar face pasul acesta. Ascultă des predici online”. a spus Lidia Buble, la De-a Viața Ascunselea.

Lidia: Tatăl meu încă nu l-a cunoscut pe Răzvan

Lidia Buble despre căsătoria cu Razvan Simion, divorț și relații

Lidia Buble despre căsătoria cu Razvan Simion, divorț și relații

„Tatăl meu nu l-a cunoscut încă pe Razvan, la noi în familie regulile sunt mai de modă veche. Tatăl meu vrea să-l cunoască pe Razvan doar când vom fi siguri că ne căsătorim.”

Religia mea nu acceptă divorțul

Lidia Buble a povestit că religia Penticostală nu acceptă divorțul și că se întâmplă foarte rar acest lucru.  În aceeași emisiune artista a povestit că își dorește să se căsătorească pe o plajă, iar cel care să oficializeze în fața lui Dumnezeu căsătoria să fie tatăl său.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de câțiva ani. Relația lor a fost extrem de comentată în spațiul public, deoarece prezentatorul de la Neața era încă într-o relație cu fosta sa soție cu care are și un copil.

În presă s-a zvonit că cei doi s-ar fi căsătorit pe ascuns, însă artista spune că nu ar face acest pas niciodata deoarece are o familie frumoasă și vrea că toți membri să participe la eveniment.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii
 1. Patricia , 24 februarie 2019 la 19:35

  Tu Femeie buna da intelege odata ca tu nu esti penticostala nu mai spune asa ca ne faci de ras si pe noi, ti-ai parasit de mult credinta l-ai parasit pe Dumnezeu, nimeni nu poate slujii la doi stapani nu poti sa te destrabalezi in lume si dupa sa te comporti ca si cum nimic nu sa intamplat… Este o cantare care zice „In cer pe flori nu poti fi dus cand altii s-au luptat… „

 2. Lavinia , 24 februarie 2019 la 21:29

  Esti o mare mincinoasa fata draga ,si toata masmedia,i-ti da crezare,fara sa cerceteze,parinti tai nu sunt,si, nu au fost NICIODATA,deacord cu tine ,si nici nu vor fi vreodata.

 3. Diana , 24 februarie 2019 la 21:33

  Tu ai fost exclusa si data afara din comunitatea penticostala,tatal tau nu ar fi niciodata deacord sa-ti oficieze casatoria ,si nici un alt conducator pastor penticostal niciodata esti o rusine ptr TOTI

 4. Cornelia , 24 februarie 2019 la 22:51

  Lasa omul in religia lui! Du.te tu duoa religia lui. Ca se si spune..femeia isi urmeaza barbatul. Dar acolo in adunare nu.ti gaseai in barbat? Mai ales ca luai pe unul nedivortat si cu 2 copii. Ce.ai gasit la el? Iti pierzi sufletul pt un barbat. Macar casatoriti.va, nu.ti mai face familia de rusine.

 5. Ionel , 24 februarie 2019 la 23:20

  Inpacate cu cristos pina nu e prea tirziu si nu face de ris numele lui cristos prin comportamentul tau.Daca nu acepti sfatul o sa te caiesti o vesnicie .Cu mult drag.ionel

 6. Cristi Sia , 25 februarie 2019 la 0:10

  Oameni buni terminați odată cu toată critica asta… Noi cei din biserică nu trebuie să-i mai rănim. Mai ales dacă vor să se întoarcă în casa Domnului. Trebuie să fim alături de ei. Nu uitați ca Domnul Isus a iertat chiar și pe cel ce stătea crucificat la dreapta lui. Un ticălos,un bărbat și criminal în același timp. Nu o cunosc personal pe această ființă Lidia Buble dar ea se încadrează perfect în pilda fiului rătăcitor. Luca15. Noi Biserica trebuie să urmăm această pildă și sa3ne bucurăm ptr ea dacă vrea să vină înapoi nu să o alungăm…

 7. Cristi Sia , 25 februarie 2019 la 0:13

  Oameni buni terminați odată cu toată critica asta… Noi cei din biserică nu trebuie să-i mai rănim. Mai ales dacă vor să se întoarcă în casa Domnului. Trebuie să fim alături de ei. Nu uitați ca Domnul Isus a iertat chiar și pe cel ce stătea crucificat la dreapta lui. Un ticălos,un barbar și criminal în același timp. Nu o cunosc personal pe această ființă Lidia Buble dar ea se încadrează perfect în pilda fiului rătăcitor. Luca15. Noi Biserica trebuie să urmăm această pildă și sa3ne bucurăm ptr ea dacă vrea să vină înapoi nu să o alungăm…

 8. George , 25 februarie 2019 la 9:15

  Pai cum poate sa se dea el in religia ta,ca tu nu ai nasterea din nou,nu esti copilul Domnului,este adevarat ca Domnului nu accepta divorturile,dar nici sa traiesti in pacat(preacurvia).

 9. Diana , 25 februarie 2019 la 11:30

  Imimii nu.i poți impune să nu se îndrăgostească, însă ești o femeie fara scrupule care a despărțit o familie. Răzvan îmi este greata de bărbați idioți că ține. Ti.ai lăsat copilașii să crească Intr.o familie dezbinată, pentru o curva! Bravo

 10. Vasile , 25 februarie 2019 la 12:16

  Matei 19
  9. Eu, însă, vă spun că oricine își lasă nevasta, afară de pricină de curvie, și ia pe alta de nevastă preacurvește; și cine ia de nevastă pe cea lăsată de bărbat preacurvește.”

 11. Anca , 25 februarie 2019 la 17:43

  Macar să tacă sa nu își mai facă de râs familia și Cultul Penticostal.Si cu lumea și cu Dumnezeu nu se poate draga fata.Pana să treacă Răzvan la Penticostali trebuie sa te pocăiești tu,cred că asta ar fi soluția ,sa o rupi cu păgânătatea!