Connect with us

Vedete

Lidia Buble, si-a lasat fanii cu gura cascata: „Doamne fereste!”

Lidia Buble se afla in topurile muzicale si se bucura de simpatia fanilor sai. Din acest motiv, vedeta este foarte activa pe site-urile de socializare si impartaseste cu fanii sai fiecare moment din viata ei.

Citeste si: Gheorghe Visu a primit premiul pentru cel mai bun actor

Citeste si: Vladimir Draghia, prins baut la volan. Ce reactie neasteptata a avut actorul

Asa se face ca zilele trecute, Lidia Buble a postat pe Instagram o fotografie in care ea sta la plaja. Bucuroasa ca a gasit timp sa se relaxeze, ea a vrut sa-si informeze fanii cum isi petrece o zi libera. Insa acestia au reactionat imediat.

 

lidia buble taxata de fani

” Doamne fereste! Esti prea Slaba.”

„Nu te supara, dar nu e bine deloc cum arati. Pune mana si mananca!”

„M-ai lasat fara cuvinte!”, acestea sunt doar cateva dintre reactiile internautilor.

In replica, Lidia Buble le-a spus celor care o critica, faptul ca si-ar dori sa mai slabeasca inca 5 kilograme. „Fetelor, in viata nu le putem avea pe toate.”, le-a transmis Lidia Buble fanilor.

Lidia Buble a devenit cunoscuta dupa colaborarea cu Adi Sina, dar si pentru hit-urile „Noi simtitm la fel” si „Inima nu stie”. Vedeta provine dintr-o familie numeroasa, cu 11 copii si a fost crescuta in spiritul penticostal. Tatal sau este pastor la o biserica din Deva. Vedeta are o poveste impresionanta de viata dupa cum ea insasi a povestit.

„Am avut grija de 5 copii in Deva. Iar cand am venit in Bucuresti, am avut grija si de o fetita, trebuia sa ma intretin cumva. Acum sunt manager de vanzari auto, dar si cant. Fac asta de la 4 ani si am cantat prima data in corul de copii, apoi in corul bisericii de juniori si de adulti. Asta mi-am dorit sa fac in viata.”, a declarat Lidia Buble in cadrul unui interviu acordat la inceputul acrierei sale.

Lidia Buble a intrat in atentia presei si dupa ce a facut cunoscuta relatia cu Razvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neata”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top