Connect with us
Actrita Lindsay Lohan a fost batuta pe plaja de logodnicul sau, milionarul rus Egor Tarasov. Incidentul a ajuns in presa internationala.

Vedete

Actrita celebra, batuta pe plaja de logodnic VIDEO

Lindsay Lohan (30 de ani) este logodita cu milionarul rus Egor Tarasov (23 de ani). Cei doi au plecat intr-o vacanta pe insula Mykonos din Grecia, insa excursia lor nu a fost deloc una romantica.

Imaginile surprinse de paparazzi pe plaja arata o altercatie violenta intre actrita si logodnicul sau. Egor o loveste pe Lindsay, in timp ce aceasta se straduieste sa scape din mainile sale.

Dupa ce imaginile au inceput sa circule pe Internet, actrita a marturisit ca nu este prima oara cand milionarul rus se comporta in acest fel cu ea si ca aceasta relatie nu e tocmai ce si-a dorit.

Citeste si: 18+ O super-vedeta a mers la nudisti. CE A APARUT PE PLAJA

Citeste si: LOREDANA CHIVU, batuta in scara blocului in care locuieste! FOTO

„Am realizat ca nu poti sa ramai intr-o relatie doar pentru sentimentul de iubire. Nicio femeie nu poate sa fie lovita si sa ramana cu persoana care a ranit-o, daca acea persoana nu este pregatita sa spuna ca ii pare rau”, a marturisit Lindsay Lohan, conform Daily Mail. Ea a precizat ca incidentul de plaja din Grecia s-a petrecut din cauza faptului ca Egor consumase prea mult alcool.

lohan and tarasov

Lindsay si Egor, surprinsi intr-o ipostaza mai placuta

Michael Lohan, tatal actritei, a turbat de furie cand a vazut imaginile: „Abia astept sa pun mana pe el. Vreau sa fiu fata in fata cu pustiul asta. Eu o sa ma duc la inchisoare si el la spital”, a spus barbatul, extrem de furios pe cel care i-a agresat fiica.

In prezent, Lindsay spune ca ia si Egor au luat o „pauza” de la relatia lor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top