Connect with us
Liviu Arteni, sotul Israelei, este in doliu. Barbatul a aflat ca o ruda foarte apropiata a murit. Citeste aici despre cine e vorba!

Vedete

Liviu, sotul Israelei, in doliu: „Am primit o veste groaznica…”

Liviu Arteni, sotul Israelei, trece prin clipe grele. Aflat in pragul divortului, barbatul a primit o veste cumplita.

Liviu a aflat ca tatal sau natural a murit. “Ieri am primit o veste groaznica. A murit. Nu pot sa vorbesc acum despre acest subiect. L-am vazut cand eram prea mic. Sora mea cu 5 ani mai mare, Maricica, mi-a spus asta”, a spus sotul Israelei, potrivit Cancan.ro.

Totodata, problemele dintre el si Israela l-au dus in prag de sinucidere. Barbatul a povestit la „Un show Pacatos” cum a vrut sa isi ia zilele cand se afla in Belgia.

„Am avut o tentativa sinucigasa. M-am urcat pe ceva in Belgia si eram pe aproape. Am vrut sa ma sinucid”, a declarat Liviu, sotul Israelei.

„Tin la el si e felul meu sa empatizez cu un suflet ratacit. Dimineata era ok. Vorbeam la telefon in timp ce el raspundea pe Facebook la mesaj si s-a enervat foarte tare”, a declarat si Israela.

Liviu si Israela se afla aproape de divort, iar in ultima vreme cei doi si-au spus probelemele din mariaj in spatiul public.

Citeste si: Israela, dezvaluire socanta: „Liviu m-a fortat sa facem amor”

Citeste si: Israela, marturisiri explozive despre mariajul cu Liviu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top