Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Ce i se întâmplă acum, în prag de Anul Nou

31.12.2020
Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Ce i se întâmplă acum, în prag de Anul Nou

Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate. Acum, în prag de Anul Nou, vedeta de televiziune a fost diagnosticat cu coronavirus, a stat în izolare și s-a tratat, însă problemele nu s-au terminat aici. Când a repetat analizele a avut parte de surprize neplăcute. Cum se simte acum Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu are probleme de sănătate

Liviu Vârciu are probleme cu ficatul și cu plămânii. Vedeta de televiziune a declarat că obosește foarte repede și că a rămas cu sechele după infectare cu coronavirus. Liviu a stat în izolare având o formă ușoară a virusului. Chiar și așa, când s-a vindecat, vedeta a repetat analizele și a avut parte de o surpriză neplăcută. A descoperit că are probleme cu ficatul și că a rămas cu o pată pe plămâni.

”Am fost la spital când mi-am făcut testul și analizele. Apoi am ținut virusul în frâu prin tratament. Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu, scrie impact.ro.

Înainte de Crăciun, Liviu Vârciu își anunța fanii pe rețelele de socializare că a fost depistat pozitiv cu coronavirus și că se află în izolare la domiciliu. Spaima vedetei a fost cu atât mai mare cu cât înainte de a se testa fusese în vizită la mama sa. Liviu se temea să nu cumva să-i fi transmis virusul și mamei sale. Din fericire nu a fost așa.

“Fusesem la mama fără să știu că am. Din fericire, mama nu a avut nimic. Nimeni din familie nu l-a luat”, a mai adăugat vedeta.

Liviu Vârciu le-a transmis fanilor care îl urmăresc să poarte masca de protecție și să trateze cu seriozitate existența acestui virus și problemele pe care ni le poate face. El este recunoscut pentru stilul său amuzant de a prezenta lucrurile, dar de data aceasta a fost serios și le-a spus internauților că treaba e gravă.