Connect with us
Liviu Vârciu și Anda Călin nu mai formează un cuplu! ”Nu este vina ei, dar nici a mea”

Vedete

Liviu Vârciu și Anda Călin nu mai formează un cuplu! ”Nu este vina ei, dar nici a mea”

Veste șocantă din partea lui Liviu Vârciu. Când părea că totul s-a liniștit în viața lui și că are parte de familia mult dorită, Vârciu a dat vestea. El și Anda Călin nu mai formează un cuplu!

Vestea a venit ca o bombă pentru fanii îndrăgitului cuplu. Acesta a ținut să facă acest anunț public, ca să nu lase loc speculaților. Aceștia o au împreuna pe micuța, Anastasia. Care cu mai puțin de  o lună în urmă, a fost și botezată.

Citește și: Ce au pățit Liviu Vârciu și Anda Călin înainte de botez: ”Aici am întâmpinat probleme…”

Ce a spus Liviu Vârciu despre despărțire

„Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu.

Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca.

Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună.

Vă pup și vă iubesc!”, a spus Liviu Vârciu.

Petrecerea de botez a micuței lor prințese a fost organizată de Anda Călin, pentru că Liviu Vârciu a susținut la acel moment că a fost prea ocupat cu munca.

„Mi-a lăsat mie toate grijile, el a plecat cu Nea Marin la mare să filmeze. Fac față cu greu, dar o am pe mama care mă ajută. E greu să organizezi o petrecere, Liviu e stresat cu telefoanele. Încă nu am finalizat lista cu invitați, o vom face când se întoarce el, vineri.”, a mărturisit Anda Călin în cadrul unei emisiuni TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top