Lora se da mare in fata fanilor cu noua sa masina. Ce bolid de lux si-a cumparat artista

07.09.2016
Lora se da mare in fata fanilor cu noua sa masina. Ce bolid de lux si-a cumparat artista

Lora, una dintre artistele apreciate ale momentului, este extrem de activa pe paginile de socializare si nu rateaza nicio schimbare din viata ei sa nu o impartaseasca cu fanii.

Citeste si: Oana Roman, surprinsa la plaja. Vedeta a slabit foarte mult

Citeste si: Dezvaluire socanta in emisiunea „Chefi la cutite”: „Am fost dependent de heroina”

Lora si-a surprins azi fanii dupa ce a postat pe pagina sa de Intagram o fotografie in care apare langa un bolid de lux, pentru care a scos zeci de mii de euro din buzunar. Ca descriere a fotografiei ea a scris un pus o inimioara, iar mesajul s-ar traduce ca „isi iubeste masina”.

Vedeta s-a aflat si in centrul unui scandal, dupa ce i-a furat iubitul prietenei sale, Doinita Oancea. Pe vremea cand Lora era casatorita cu Dan Badea, cei doi erau prieteni foarte buni cu cuplul format din Doinita Oancea si Ionut Ghenu. Insa, dupa ce cantareata a divortat, ea s-a cuplat cu Ionut Ghenu.

Doinita Oancea a suferit in respectiva perioada, potrivit presei mondene, insa ultimele sale declaratii au demonstrat ca a depasit momentul.

„Eu ma amuz putin pentru ca situatia pentru mine este deja amuzanta. Nu mai e cum era. Am invatat ca o dragoste mare trece cu o dragoste si mai mare. Ar trebui sa am incredere in instinctele mele. Prietena mea de atunci care ii spunea fostului meu prieten frate ieseau mereu impreuna. Ei erau foarte buni prieteni, la modul frati. Am inchiriat un apartament si am stat o luna impreuna la mare.

Noi nu ne-am certat niciodata la modul foarte serios pana cand au inceput sa apara niste chestii care pe mine ma deranjau. Mi se pareau deplasate, niste gesturi care nu mi se pare normale si decente. De exemplu daca Madalin, prietena sotiei tale ar veni la un moment dat si te-ar ciupi de fund tu, cum ai vedea chestia asta? Imi spunea ca mi se pare, ca sunt nebuna. Am inceput sa cred si eu ca sunt paranoia”, a adaugat bruneta.