Connect with us
Loredana Chivu a avut o tentativa de sinucidere. Asistenta TV a vorbit despre motivele care au impins-o la acest gest extrem.

Vedete

Loredana Chivu dezvaluie de ce a incercat sa se sinucida: „Am ajuns acasa si…”

Weekendul trecut a fost unul foarte dificil pentru Loredana Chivu. Asistenta TV a ajuns la spital dupa o tentativa de sinucidere.

Weekendul trecut a fost unul foarte dificil pentru Loredana Chivu. Asistenta TV a ajuns la spital dupa o tentativa de sinucidere.

Loredana Chivu a dezvaluit motivele care au stat in spatele acestui gest extrem.

„Eu sunt constienta in ultimul timp ca am o problema, cumva nu stiu cum s-a intamplat, am cazut psihic. Am avut o perioada mai proasta. Aici nu vorbesc de o zi, o saptamana. Au fost cateva zile in care au fost ghinioane peste ghinioane. Chiar daca sunt cea mai suparata din lume, nu o sa ma vezi ca vin si plang. Sunt o persoana inchisa in mine. Am avut o perioada mai proasta. Eu sunt primul om care recunoaste cand are o problema. Nu suport speculatiile, nu suport oamenii care iau in batjocura un necaz sau o durere. Au fost oameni si pe Facebook care au facut misto si cred ca fac asta pentru publicitate. Lucrurile nu stau tocmai asa. Eu sunt dependenta de niste somnifere. Ma ajuta foarte tare sa dorm, sa uit de griji. Eu port in spate povara multor greutati, tin in spate o familie. Nu pot sa dorm. Daca iau 3 pastile de somn, nu ma ia somnul”, a povestit Loredana Chivu la Wowbiz.

Ea a mai spus ca nu a dorit cu adevarat sa se sinucida, ci ca a clacat psihic, negand ca a recurs la acest gest din cauza ca ar fi fost nefericita in dragoste.

Citeste si: Loredana Chivu, marturisire socanta:”Mi-a dat halatul la o parte si a inceput sa ma pipaie pe sani”

„Eram suparata, am ajuns acasa si am vrut sa dorm. Eram foarte obosita, nu mai stiu daca am avut job, weekendul asta nu mi-l aduc amintesc bine. Eram obosita, suparata , am luat 2 pastile , am vazut ca ma agitau mai tare, am mai luat alte 2 pastile si ma luase ameteala. Nu stiu cum am reusit sa iau 2 folii. Am clacat, sunt om. Nu e vorba ca sunt nefericita in dragoste. Poate este si o durere a mea: imi doresc o familie, copii. Imi doresc altfel de viata. Imi doresc o viata normala. Asta nu e un motiv sa fac ceea ce am facut. Muncesc si foarte mult, merg la tot felul de evenimente, merg in afara tarii. Nu dorm 2-3 zile. Daca imi doream cu adevarat sa ma sinucid, va asigur ca nu se intampla cu mama mea in casa”, a mai spus Loredana Chivu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top