Connect with us
Lovitură grea pentru cântărețul Raoul. A fost condamnat la doi ani de închisoare

Vedete

Lovitură grea pentru cântărețul Raoul. A fost condamnat la doi ani de închisoare

Veste șoc în showbiz. Celebrul cântăreț Raoul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității. Acesta ar avea la activ mai multe dosare penale și a comis mai multe fapte care se opun legii, motiv pentru care a primit această sentință. Toate aceste probleme au venit în urma anulării permisului său de conducere și a circulației fără carnet.

Raoul, condamnat la închisoare

Celebrul cântăreț Raoul, sub numele său real, Rareș Borlea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. În plus, i-au fost date și patru luni de muncă în folosul comunității pentru toate olegalitățile pe care le-a comis.

Acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere. Cu toate acestea, a continuat să circule fără carnet și a fost prins de mai multe ori, motiv pentru care a acumulat amenzi de zeci de mii de lei. Conform oamenilor legii, ar exista cam opt fapte penale săvârșite de celebrul artist, devenit cunocut mai ales în urma colaborărilor cu Mirabela Dauer.

Deși a fost prins de mai multe ori de poliție, se pare că artistul nu avea deloc frică de lege. Acesta profita mereu de faptul că este cunoscut și, atunci când poliția îl trăgea pe dreapta, mințea că nu are actele asupra lui și scăpa, având în vedere că și polițiștii îl recunoșteau. Deși are de ceva timp dosar penal, interpretul a continuat să iasă pe drumurile publice fără permis de conducere.

Raoul mai are următoarele condamnări penale, conform comunicatului trimis de judecătorie:

– 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere aplicată prin sentinţa penală nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa;
– 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere şi amendă penală de 2.250 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 1413/11.09.2018 a Judecătoriei Brăila;
– amendă penală de 2.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 702/21.06.2017 a Judecătoriei Alba Iulia;
– amendă penală de 4.500 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 1932/30.10.2018 a Judecătoriei Târgu Jiu;
– amendă penală de 20.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 972/22.05.2019 a Judecătoriei Braşov;
– amendă penală de 25.500 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 282/18.06.2020 a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti;
– amendă penală de 5.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 17/01.02.2018 a Judecătoriei Avrig;
– amendă penală de 2.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 3/08.01.2018 a Judecătoriei Focşani.

Avocatul său susține că faptele sunt unele vechi și că Raoul nu ar fi știut că nu are dreptul să conducă. Mai mult, el ar fi primit munca în folosul comunității pentru că nu ar fi fost anunțat de proces și nu ar fi fost reprezentat. Cât despre închisoare, nu s-ar pune problema de așa ceva.

În trecut, Raoul a declarat că își recunoaște faptele și a recunoscut și că profita de celebritatea sa pentru a scăpa, însă, polițiștii verificau după baza de date și îi făceau dosar. Totuși, el mărturisea că faptele sunt vechi și se scuza, explicând că toate citațiile i-au fost trimise la o adresă unde nu mai locuia, motiv pentru care nu a știut ce se petrece în tot acest timp.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top