Connect with us
Lovitură grea pentru PRO TV! Loredana Groza şi-a dat demisia

Vedete

Lovitură grea pentru PRO TV! Loredana Groza şi-a dat demisia

După o colaborare de 20 de ani, Loredana Groza a luat decizia de încheia contractul cu postul de televiziune Pro TV. Celebra cântăreață a semnat deja contractul la o televiziune concurentă.

Loredana Groza a ajuns să lucreze pentru prima dată la Pro Tv în anul 1996. Cântăreața a a avut nenumărate piese produse de Media Pro Music, iar în 2011 a apărut în primul sezon al emisiunii ”Vocea României”, unde vedeta s-a numărat printre jurații competiției. De atunci, timp de șapte sezoane, Loredana Groza a format alţi artişti în cadrul emisiunii, ca mai apoi în 2019 să fie căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii ”Cântă acum cu mine”.

A semnat contractul cu Antena 1

Potrivit unor surse apropiate artistei, aceasta va fi noul jurat în cadrul emisiunii ”Next Star” de la Antena1, o emisiune destinată copiilor talentați cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Loredana Groza, cu sanii la vedere, la TV

Vedeta are aproape 50 de ani, dar asta nu o împiedică să îşi etaleze silueta de care are mare grijă, când şi cum poate. Mai ales când iese în public!

Vedeta a fost invitată în cadrul unei emisiuni tv şi a apărut într-o ţinută all-black, cu un decolteu adânc. Aranjată şi coafată, artista nu a părut jenată de apariţia ei.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-02-12T16:08:06+02:00 at 16:08

    ce sa ii faci nu toti agreaza protv-ul! unele vedete vor viata ca in dubai! de aia se duc la kanal d! altii la antena fie ca vorbim de postul principal! fie ca vorbim de antena stars fostul antena 2! sau antena 3! ori daca nu la tvr! tvr 1 tvr 2 sau tvr 3! mai sunt desigur si vedete fara prea mari pretentii financiare! aici gasesti vedete care se duc la prima tv!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top