Lovitură grea pentru PRO TV! Loredana Groza şi-a dat demisia

Ultimul update: marți 11 februarie 2020 15:36 Data publicării: marți 11 februarie 2020 15:36
Autor , în Vedete

După o colaborare de 20 de ani, Loredana Groza a luat decizia de încheia contractul cu postul de televiziune Pro TV. Celebra cântăreață a semnat deja contractul la o televiziune concurentă.

Loredana Groza a ajuns să lucreze pentru prima dată la Pro Tv în anul 1996. Cântăreața a a avut nenumărate piese produse de Media Pro Music, iar în 2011 a apărut în primul sezon al emisiunii ”Vocea României”, unde vedeta s-a numărat printre jurații competiției. De atunci, timp de șapte sezoane, Loredana Groza a format alţi artişti în cadrul emisiunii, ca mai apoi în 2019 să fie căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii ”Cântă acum cu mine”.

A semnat contractul cu Antena 1

Potrivit unor surse apropiate artistei, aceasta va fi noul jurat în cadrul emisiunii ”Next Star” de la Antena1, o emisiune destinată copiilor talentați cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Loredana Groza, cu sanii la vedere, la TV

Vedeta are aproape 50 de ani, dar asta nu o împiedică să îşi etaleze silueta de care are mare grijă, când şi cum poate. Mai ales când iese în public!

Vedeta a fost invitată în cadrul unei emisiuni tv şi a apărut într-o ţinută all-black, cu un decolteu adânc. Aranjată şi coafată, artista nu a părut jenată de apariţia ei.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza.

Sursa: Huff.ro
Știri despre: