Connect with us
Keo a cerut-o de nevasta pe Misty

Vedete

Lovitura pentru Andreea Balan! Keo a cerut-o in casatorie pe Misty

Timp de aproximativ 8 ani, Andreea Balan si Keo au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Insa, vedeta a fost extrem de dezamagita si a suferit enorm cand a descoperit ca omul pe care il iubea o insela. Presa mondena scria la momentul respectiv ca iubitul ei, Keo, a inselat-o cu Misty. Chiar daca niciunul nu a vorbit deschis despre asta, Keo a confirmat zvonurile dupa ce si-a oficializat relatia cu Misty, cu care este si in prezent.

In urma cu un an, artista a acordat un interviu in care a vorbit despre despartirea de Keo si cat de mult a suferit atunci.

„Cred ca am suferit mult pentru ca nu ştiam sa ma iubesc pe mine şi am oferit tot sufletul meu pe tava, fara sa pastrez nimic pentru mine. Mi-am dat seama ca problema era la el, eu am aveam alt gen de probleme. In ultimul an, am invatat ca daca nu te iubesti pe tine, nu poţi sa iti cunoşti cu adevarat pentru tine. Secretul consta in a te cunoaşte pe tine insuti. Am citit foarte multe carti. M-am speriat, pentru ca mi-am dat seama in ce ceata traiam. Cu fiecare carte pe care o citesc ma simt mai puternica, aflu lucruri noi”, a spus artista, la Antena Stars.

Acum, Andreea Balan este fericita si asteapta cu nerabdare sa vina pe lume fetita ei si a iubitului sau, George.

Cat despre Keo, si el a decis sa treaca la urmatorul pas si a cerut-o de nevasta pe Misty chiar de ziua ei. Cantareata nici nu a stat pe ganduri si a acceptat propunerea iubitului ei, potrivit spynews.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top