Connect with us
Zina Dumitrescu si Baiatul colaj

Vedete

Lovitură pentru fiul Zinei Dumitrescu. Este bun de plată. Ce sumă impresionantă trebuie să achite

Cătălin Negreanu este bun de plată. Fiul Zinei Dumitrescu va avea de plătit toate cheltuielile din ultimii ani, de la azilul la care mama sa și-a petrecut ultima perioadă a vieții.

Supărat pentru modul în care s-a comportat Cătălin Negreanu, Ion Cassian, directorul căminului de bătrâni din Ghermănești, așteaptă ca fiul Zinei să-și achite datoriile.

„Aștept să se liniștească, pentru că este un moment dureros și pentru el. Apoi o să-l invit la o cafea, ca să stăm de vorbă și să-i înmânez factura.”

Cătălin Negreanu are de plătit apoximativ 10.ooo de Euro

Nu am mai făcut calcule în ultimii ani, dar aceasta se ridică undeva în jurul a 10.000 de euro. Și eu sunt supărat pentru cele întâmplate.

Zina voia să fie înmormântată la locul său de veci. Acum câțiva ani, am fost cu ea să-mi arate unde este și tot atunci am achitat datoriile la cimitir, întrucât locul de veci nu mai fusese plătit de vreo 10 ani”, a declarat Cassian pentru Libertatea.

Ca și apropiații mamei Zina, directorul azilului nu înțelege cum starea fostei creatoare de modă s-a degradat în ultimele sale luni de viață, după ce aceasta și-a văzut pentru prima oară fiul, după o pauză de mai bine de trei ani.

Citeşte declarația AICI

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top