Connect with us
Luminita Anghel a facut noi declaratii despre relatia cu fiul ei adoptiv David Puscas. Tanarul a implinit de curand varsta de 20 de ani.

Vedete

Luminita Anghel, noi dezvaluiri despre relatia cu David: „Puteam foarte bine sa…”

Intre Luminita Anghel si David Puscas s-a declansat un adevarat razboi la finalul lunii iunie. Cei doi si-au expus problemele la televizor, iar disputele dintre ei s-au incheiat cu lacrimi.

In ultima vreme, relatia dintre Luminita Anghel si David s-a imbunatatit. Fiul ei adoptiv a facut 20 de ani, iar Luminita l-a scos in oras pentru a sarbatori impreuna. Cu toate acestea, nu este pe deplin pace in relatia dintre ei, lucru confirmat si de cantareata.

Citeste si: Fiul Luminitei Anghel, la un pas de moarte. Ce a putut sa faca

Citeste si: Fiul Luminitei Anghel, intr-o ipostaza SOCANTA. Au urmat comentarii

„Am facut pace, este la modul general spus, pentru ca, in realitate, razboiul nostru a inceput de ceva timp si nu stim cand se va termina. Eu am abordat cuvantul magic: rabdarea. Nu as face nimic diferit pentru ca nu am facut nimic neobisnuit. Puteam foarte bine sa raman singura toata viata, dar nici nu stiu pana la urma, eu am fost un om foarte deschis cu el. De ziua lui l-am invitat in oras, am fost ca doi adulti si am avut discutii extrem de relaxate pentru ca am avut grija sa fiu calma. Cand il apuca, de obicei imi trimite mesaje”, a declarat Luminita Anghel, la Pro TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top