Connect with us
Mădălina Ghenea, declarații despre căsătorie: "Nu cred în instituția căsătoriei!"

Vedete

Mădălina Ghenea, declarații despre căsătorie: „Nu cred în instituția căsătoriei!”

Mădălina Ghenea, cunoscuta artistă și model român, se află în izolare în Italia, împreună cu fetița ei, Charlotte. Din apartamentul său luxos din Milano, vedeta este foarte activă în mediul online și păstrează constant legătura cu fanii ei. Recent, ea a organizat o sesiune de postări video în care le-a răspuns acestora la mai multe întrebări, artista a abordat mai multe subiecte, printre care și cel referitor la situația sa amoroasă.

Mădălina Ghenea, declarații despre căsătorie: „Nu cred în instituția căsătoriei!”

În urma sesiunii de întrebări și răspunsuri, Mădălina Ghenea a abordat subiectul căsătoriei, despre care mereu a evitat să vorbească. Întrebată despre statutul ei amoros, despre care s-au făcut multe speculații de-a lungul timpului, ea a încercat să clarifice situația și a exclus oricare posibilitate a unei căsătorii. Astfel, răspunsul ei a fost: „Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei.”

La începutul lunii februarie a acestui an, Mădălina făcea publică noua sa relație cu tânărul Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai înstărit om de afaceri din Italia.

În aceeași serie de Instastories, Mădălina a vorbit și despre greutatea sa și cum reușește să fie mereu într-o formă impecabilă. Ea are o înălțime de 180 cm și cântărește doar 54 de kilograme. Întrebată ce produse de beauty folosește în mod special, Mădălina a dat un răspuns la care nu te-ai fi așteptat, poate, în condițiile în care are acces la cele mai luxoase și costisitoare creme din lume: uleiul de cocos, pe care îl consideră bun la orice.

Mai multe zvonuri susțin că Mădălina și Leonardo s-ar fi despărțit din cauza tatălui acestuia, care nu ar agreat-o pe aceasta. Înainte de relația cu Leonardo, Mădălina Ghenea s-a iubit cu un alt afacerist, moldoveanul Matei Stratan. Acesta este și tatăl fetiței sale. Cei doi au apărut în atenția tabloidelor de mai multe ori, în urma unor scandaluri.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Povestea incredibilă a bărbatului care a divorțat de soție și s-a căsătorit cu soacra | Hot News

  2. Pingback: Povestea incredibilă a bărbatului care a divorțat de soție și s-a căsătorit cu soacra – Modish News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top