Connect with us
Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein, in Paris

Vedete

Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein, in Paris

Madalina Ghenea s-a logodit designerul Philipp Plein, in Paris. Fanii au putut admira, pe Instagram, inelul de logodna cu diamant primit de Madalina.

Madalina Ghenea si designerul Philipp Plein s-au logodit in weekend, in Paris. Desi formeaza un cuplu de doar cateva saptamani, gestul milionarului neamt nu a surprins deloc, Plein aratandu-si dragostea pentru frumoasa romanca in fiecare zi, cu declaratii romantice pe contul de Instagram.

Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein, in Paris

Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein, in Paris

Designerul Plein, cu o avere impresionanta de 115 milioane de euro, si-a surprins iubita cu o escapada romantica in orasul iubirii. Cu avionul privat, Philipp Plein a dus-o pe Madalina Ghenea in Paris si a pregatit o cerere in casatorie spectaculoasa.
Sunt cu adevarat indragostit de aceasta femeie uimitoare! Niciodata nu m-am distrat mai bine ca acum”, a scris Plein pe Instagram, adaugand o poza cu Madalina dormind in avion.

Pe acelasi cont, designerul international a postat o fotografie in care se vede inelul de logodna cu diamant primit de Madalina Ghenea.

Madalina Ghenea

Madalina Ghenea


Semn ca este o relatie serioasa deja, Madalina Ghenea si-a tatuat pe unul dintre degetul o cruce, acelasi simbol pe care il are si noul ei iubit.

Philipp Plein s-a nascut in Germania, este pasionat de arhitectura si a ajuns sa fie considerat unul dintre cei mai interesanti creatori de moda ai momentului. Chiar daca nu are studii in domeniu, tinutele lui Plein sunt preferatele mai multor vedete internatioanale, printre care si Kim Kardashian.

CITESTE SI: Madalina Ghenea, mama pentru a doua oara
CITESTE SI: Madalina Ghenea, declaratie socanta despre Ceausescu: „A condus un regim comunist, dar..”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top