Connect with us

Vedete

Madonna a adoptat două gemene din Malawi. Cântăreața a publicat fotografia cu fetițele

Madonna a confirmat că a adoptat două gemene din Malawi. Vedeta a publicat fotografia cu fetițele pe o rețea de socializare. La descrierea fotografiei, Madoona a scris că procesul de adopție a fost finalizat.

Madoona a adoptat două fetițe gemene

Madonna împreună cu cele două fetițe pe care le-a adoptat.

”Pot să vă confirm în mod oficial finalizarea procesului de adopţie a unor fetiţe gemene din Malawi şi sunt copleşită de bucurie că ele fac parte de acum înainte din familia mea. Sunt profund recunoscătoare tuturor acelora din Malawi care au făcut ca acest lucru să devină posibil.”, a scris celebra cântăreaţă.

Madonna a primit permisiunea instanţei din Malawi de a le adopta pe cele două surori în cursul zilei de marţi.

În urmă cu două săptămâni, Madonna a negat informaţiile apărute în presa americană potrivit cărora a depus actele pentru adoptarea a două fetițe din Malawi. Madonna a adoptat deja doi copii din Malawi – David, adoptat în 2006, şi Mercy, adoptată în 2009.

Madonna a solicitat instanţei supreme din acest stat african permisiunea de a le adopta pe cele două surori, Esther şi Stella, în vârstă de patru ani, dintr-un orfelinat local. Vedeta a rămas impresionată de povestea tristă a acestora, în timpul unor activităţi desfăşurate în cadrul fundaţiei sale de caritate.

Mama gemenelor a murit la scurt timp după naştere, iar tatăl fetiţelor s-a recăsătorit. În acest fel, Esther şi Stella au rămas iniţial în grija bunicilor lor. Însă, aceștia au fost copleşiţi de faptul că au fost nevoiţi să le crească, alături de ceilalţi fraţi ai surorilor.

Judecătorul a spus că artista americană a prezentat în faţa instanţei dovada faptului că este capabilă să ofere gemenelor un cămin fericit. Ea le va crește ”într-o reşedinţă luxoasă, spaţioasă şi confortabilă, amplasată într-un cartier de lux dintr-un oraş din Statele Unite”.

Judecătoarea africană a mai spus că vedeta pop, în vârstă de 58 de ani, ”deşi se află peste vârsta normală avută în vedere în cazul persoanelor care vor să adopte”, a prezentat la tribunal o serie de documente medicale care dovedesc că are o stare de sănătate bună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top